25 lei extra reducere pe Travelminit cu Edenred Voucher de vacanță

Felicitări!

De acum ai 25 lei extra reducere, dacă rezervi și plătești prin Travelminit cu Edenred Voucher de vacanță. Poate fi folosit pentru cazările în care "Tichet de vacanță" apare ca modalitate de plată. Pentru a-ți valorifica reducerea, introduce corect codul de "EDENRED25", apoi dă click pe butonul valorific, aflat pe pagina unei oferte/rezervări existente, lângă preț, la Valorificare reducere.

Rezervă-ți cazarea aici!
arată cazările

Ce sunt tichetele de vacanță?

Tichetele de vacanță (numite și "vouchere de vacanță") sunt bonuri de valoare tipărite sau sub formă de card, cu care poți cumpăra diferite servicii turistice (cazare, masă, programe) în România pentru tine și familia ta.

Care sunt tichetele de vacanță acceptate de Travelminit?

Ambele, adică: Sodexo Voucher de vacanță, Up Chèque Vacances și Edenred Ticket Vacanța.

Cum obții aceste tichete?

Le primești tichetele de vacanță de la compania unde lucrezi, în cazul în care angajatorul tău dorește să ți le ofere aceste beneficii.

Până când sunt valabile tichetele de vacanță?

Tichetele de vacanță sunt valabile timp de un an, de la data emiterii. Este important, să fie validate în perioada de valabilitate!

Să-ți rezervi cazarea prin Travelminit, cu tichetele de vacanță, pentru că:

 • Îți punem la dispoziție mai mult de 1500 unități de cazare din România, de toate tipurile (hoteluri, cabane, apartamente, vile, pensiuni, etc.), în cazul căreia poți folosi tichetele.
 • Experții noștri de rezervări te ajută cu profesionism în alegerea unității potrivite, precum și în efectuarea rezervării, și în trimiterea tichetelor.
 • Travelminit îți garantează conform condițiilor unității alese, că în cazul în care finalizezi rezervarea, și ne transmiți tichetele de vacanță, că vei beneficia de serviciile solicitate la fața locului.

Cum poți utiliza tichetele de vacanță prin Travelminit?

 • Trimite solicitare/rezervare cazărilor alese, menționând din start, că vei achita cu tichete de vacanță.
 • După rezervarea reușită, trimite tichetele de vacanță către Travelminit!

Cum să trimiți tichetele de vacanță către Travelminit?

 1. Trimitere prin curier (ex. FAN Courier), la adresa:
  TRAVELMINIT INTERNATIONAL SRL, 400267 Cluj-Napoca, Str. Gării, Nr. 21, D1/1B.
  Costul transportului este de 14 lei / 35,4 lei (în funcție de localitate).
 2. Trimitere prin prioripost (!), de la orice oficiu poștal din România, la adresa:
  TRAVELMINIT INTERNATIONAL SRL, CP 335, OP 1, Cluj-Napoca
  Costul transportului este de 11-15 lei.

Numărul nostru de telefon (de dat curierului / de sunat în legătură cu tichete): +40-364-431-800.
Scrie pe plic numărul rezervării!

Ce se întâmplă dacă valoarea tichetelor nu corespunde cu suma finală a rezervării?

 • Dacă valoarea tichetelor este mai mare decât valoarea rezervării, solicită servicii suplimentare de la unitate până la valoarea tichetelor.
 • Dacă valoarea tichetelor este mai mică decât valoarea rezervării, vei plăti diferența la faţa locului.

Mai ai întrebări?

Nu ezita să ne trimiți un e-mail la adresa info@travelminit.ro, sau sună-ne la numărul 0364-431-800, colegii noștri îți stau la dispoziție.


Termeni şi condiţii speciale aferente rezervărilor cu Tichete de vacanță:
1. Valorificarea voucherelor "Sodexo Voucher de vacanță", "Up Chèque Vacances", "Edenred Ticket Vacanța" (în continuare "Tichet") este efectuată de către Travelminit. În cazul rezervărilor cu Tichet, clientul nu achită direct la Proprietar (ca în cazul rezervărilor standard), ci achită către Travelminit.
2. În cursul procesului de rezervare, Travelminit informează Utilizatorul legat de modalitatea și pașii valorificării Tichetelor.
3. Tichetele trimise către Travelminit nu pot fi restituite. În cazul în care o rezervare este nereușită și Utilizatorul nu beneficiează de serviciile unității de cazare, atunci valoarea Tichetelor va fi rambursată Utilizatorului în forma unui voucher de la Travelminit. Rambursarea valorii Tichetelor este efectuată luând în considerare condițiile de anulare a cazării (ex. avansul nu se rambursează, diferența se achită înainte de sosire, etc.).
4. Voucherul emis de Travelminit poate fi utilizat în oferta Travelminit, la unitățile de cazare marcate ca atare, în cursul unui an de la data emiterii. Voucherele Travelminit care nu sunt utilizate (valorificate), își pierd valoarea după un an.
Termeni şi condiţii generale pe link-ul: travelminit.ro/ro/termeni-si-conditii

Rezervă-ți cazarea aici!
arată cazările

Câteva idei de destinații care mai merită vizitate în România!