• magyar
  • USD $

Februári akciónk

 

foglaljfebruarbanvideo

Februárban duplán jól jársz, ha a Travelminiten foglalsz szállást az utazásodhoz.
Hogy miért?

  • Mert minden bejegyzett foglaláshoz 5 és 150 RON közötti kedvezményt adunk mindenkinek, aki a Travelminit oldalán foglal szállást 2016. február 9. és 2016. február 29. között.
  • Mert a sikeres februári foglalók között kisorsolunk egy családi nyaralást 4 fő részére, 4 éjszakára (5 napra), félpanzióval a cserkeszőlői Royal Panzióba, 1700 RON értékben.

A sorsolás nyereményét csak a februárban bejegyzett foglalás megvalósulása után lehet átvenni. Amennyiben a nyertes februári foglalása nem valósul meg új győztest sorsolunk.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Travelminit.hu – szabályzat

Kedves Látogató! Köszönjük, hogy részt veszel a Travelminit.hu online szállásfoglaló oldal februári akciójában. Kérjük olvasd át az alábbi szabályzatot, hogy minden részletet pontosan megismerj. 

Bevezető

Az a valós személy, aki a leírt feltételek teljesítése által részt vesz az akciónkban (továbbiakban „Látogató”) kijelenti, hogy elfogadja és maradéktalanul betartja az alábbi feltételeket.

Az akció szervezője, a Travelminit online szállásfoglaló oldalt működtető SC. TRAVELMINIT SRL. (továbbiakban „Travelminit”) kijelenti, hogy a jelen akciót az alábbiakban részletezettek alapján vitelezi ki. 

Sikeres foglalás alatt azt értjük, akik 2016. február 9. és 29. között foglaltak szállást a 2016-os év bármely időszakára, valamint a foglalás megvalósult a kijelölt időpontban.

Az akció leírása

Az akcióban való részvételhez a Látogatónak teljesítenie kell a http://travelminit.hu/hu/foglalj-februarban linken elérhető akció jelentkezési lépéseit. Alábbiakban részletezve:

1. Az akcióban résztvevő Látogatónak valós foglalási igazolással kell rendelkezni, amely legkésőbb 2016. március 3. 23:59 percig kell megtörténjen, az utazás időpontja lehet az év bármely időszakában.

2. Minden vendég, aki februárban foglal szállást a Travelminit felületén automatikusan bekerül a februári akció Látogatói közé.

3. A nyeremény átvétele csak a februárban lefoglalt utazás megvalósulása után történik. Ha a lefoglalt utazás nem valósul meg, a nyertes nem részesül a nyereményből.

A Látogató növelheti a nyerési esélyeit, amennyiben többször foglal sikeresen szállást a februári időszakban a Travelminit szállásfoglaló oldalon. 

Az akció időtartama

Minden Látogató, aki 2016. február 9. és 2016. február 29. között küld érdeklődést vagy kap ajánlatot a Travelminit online felületén keresztül, és foglalását legkésőbb 2016. március 3-ig vélegesíti, meglepetés kedvezményben részesül.

A kedvezmény biztosítása

A kedvezmény véletlenszerűen kerül megállapításra a Travelminit rendszere által, és pénznemtől függően 500 - 10 000 forint, 5 - 150 lej, vagy 1 - 30 euró közötti érték lehet, amely nem haladhatja meg a foglalás összértékének 10%-át.

A szállásfoglaló a helyszínen a kedvezményes árat fizeti.

A foglaláshoz odaítélt kedvezményt a Travelminit biztosítja és fedezi.

A vendég a Travelminit kedvezményben abban a pillanatban részesül, amikor a szállásszolgáltatások értékét a szálláshely felé fizeti.

Családi nyaralás nyereményjáték

Azok között, akik 2016. február 9. és 29. Között foglalnak szállást a Travelminit oldalán kisorsolunk egy családi nyaralást félpanzióval a Royal Panzióba, Cserkeszőlő – Szállás 4 fő részére (2 felnőtt, 2 gyerek), 4 éjszakára (5 nap), félpanziós ellátással (reggeli és vacsora). A csomag értéke 116.800 Ft. – A nyereménycsomag kizárólag előzetes egyeztetés alapján vehető igénybe 2016. december 20-ig, a szabad szobák függvényében. A nyereménycsomag nem váltható be a következő kiemelt dátumokon: magyar nemzeti ünnep (március 12-15.) húsvét (március 26–28.), május 1, pünkösd (május 14–16.), A fődíj felhasználásának időpontjáról a Látogató és a nyereményt felajánló partner közösen dönt.

A nyertes sorsolása, értesítése és nyeremény átvétele

A sorsolás a Random.org segítségével fog történni, az eredményhírdetésre pedig 2016. március 4-én kerül sor. A sorsolás eredményét a Travelminit elérhetővé teszi az akció oldalán, ugyanakkor a nyerteseket a Travelminit a játék során megadott kapcsolattartási adatokon is értesíteni fogja. 

A nyertes Látogatókat emailben értesíti a Travelminit, a sorsolást követő maximum 2 munkanpon belül. Ettől kezdve a Látogatónak 3 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye a nyereményét e-mailben történő azonosítással és visszaigazolással. Az át nem vett nyeremény (beleértve a nem válaszoló Látogatót is) automatikusan a pótesélyes Látogatókra ruházódik.

A Travelminit 3 pótesélyes nyertest sorsol arra az esetre, ha a nyertes Látogató(k) nem elérhető(ek) vagy nem veszi(k) át a nyereményt. A pótesélyes nyertes csak akkor jogosult a nyereményre, ha a nyertes Látogató(k) nem veszi át a nyereményt vagy kizárásra kerül(nek) a nyereményjátékból utólagosan.

A nyereményt a Travelminit e-mailben küldi ki voucher formájában a jogosult nyertes számára, azonosítás után.

A nyereményjáték további részvételi feltételei

A Látogatónak érvényes foglalási igazolással kell rendelkeznie, ahhoz, hogy a fentiek beteljesüljenek. 

A Látogatónak szükséges helyesen kitölteni az érdeklődést a kapcsolattartási adatokkal (teljes név, e-mail cím).

A Látogatónak 3 munkanap áll rendelkezésére átvenni a Travelminittől a fődíjat. Ellenkező esetben a a nyeremény automatikusan átruházódik a pótesélyes látogatóra.

Az akcióban csak valós adatokkal lehet részt venni. Ismételt vagy téves név és e-mail címek megadása az akcióból való kizárást vonja maga után.

A foglalás véglegesítésével a Látogató elfogadja az akció szabályzatát, és egyben hozzájárul ahhoz, hogy adatait a leírtaknak megfelelően kezeljék.

A nyeremény névre szóló, át nem ruházható, készpénzre nem váltható.

A nyertes Látogatók hozzájárulnak, hogy a Travelminit.hu a nyertes nevét és e-mail címét a nyertesek közt nyilvánosan közölje.

A Látogató hozzájárul, hogy a Travelminit a megadott kapcsolattartási adatok által, marketing és más kereskedelmi céllal megkeresse.

A nyereményként felajánlott fődíjjal és benne foglalt szolgáltatásokkal kapcsolatos minden felelősség az üdülést, felajánló partnerünket terheli.

A nyeremény nem társítható egyéb kedvezményekkel, kuponokkal.

A nyerési esély növelésének érdekében tilos nem valós foglalásokat létrehozni, vagy spam által bárkit a résztvételrera buzdítani. Ilyen esetben a Látogató azonnal kizárásra kerül és az esetleges hatósági következményeknek néz elébe.

Kizárás

Amennyiben a Látogató a jelen akcióban feltételeit nem teljesíti, akár egyetlen pontban is, elveszíti a lehetőségét a nyereményjátékban való részvételre.

A felelőség korlátozása

A jelentkezések hiányosságáért, értesítési vagy nyereményátadási késedelemért a Travelminit nem vállal felelősséget. A Látogatók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Travelminitnek nem kötelessége ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Látogatót terheli.

A Travelminit kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékokban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Látogató a játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Travelminittel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről.

A Travelminit a Látogató pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal.

Amennyiben a Látogató magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság, illetve bíróság a Travelminittel szemben bármilyen igényt támaszt, illetve eljárást indít, a Látogató köteles minden, a Travelminit által megkövetelt intézkedést megtenni, és a Szervezőnek megtéríteni minden kárt.

Záró rendelkezések

A résztvevő felhasználókra a Kampányszabályzat mellett a Travelminit.hu Általános Felhasználási Feltételei (http://travelminit.hu/hu/felhasznalasi-feltetelek), valamint az Adatvédelmi Nyilatkozat (http://travelminit.hu/hu/adatvedelmi-nyilatkozat) is érvényes, amelyeket a játékban való részvétellel a felhasználók tudomásul vesznek és elfogadnak.

A Travelminit fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

Köszönjük, hogy nálunk foglalsz!

Kapcsolat:

TRAVELMINIT SRL
Cluj-Napoca, Str. Traian 41
info@travelminit.eu
+36212525200 / +40770665564

Hová szeretnél utazni?

Rólunk · Kapcsolat · Karrierlehetőségek

Adatvédelem · Cookie tájékoztató · Felhasználási feltételek · Turisztikai szerződés · Licență de turism · Brevet de turism · Polița de asigurare · ANPC · SOL

Vendég fiók · Hírlevél feliratkozás · Travelminit Utalvány vásárlása · Szállásfoglalási előleg fizetése · Tichet de vacanță · Card de vacanță · Promoții Travelminit

City break Budapest: The Three Corners Hotel Anna Budapest · Erdélyi kulcsosházak · Szállások csoportok számára, körutakhoz · Erdélyi és Romániai sípályák · Szállás Románia · Szállás Román tengerpart · Szállás Bukarest · Szállás Erdély · Szállás Kolozsvár · Szállás Brassó · Szállás Sinaia · Szállás Bușteni · Szállás Mamaia · Szállás Vama Veche · Szállás Eforie Nord · Szállás Székelyföld · Szállás Gyilkos-tó · Szállás Békás-szoros · Szállás Medve-tó · Szállás Parajdi sóbánya · Szállás Székelykő · Szállás Szent Anna-tó · Szállás Tordai-hasadék · Szállás Parajd · Szállás Korond · Szállás Torockó · Szállás Csíkszereda · Szállás Farkaslaka · Szállás Kalotaszentkirály · Hotel Sinaia · Hotel Brassó

Szállás admin · Szálláshirdetés · A szállásmentor segít

Affiliate admin · Affiliate partnerprogram

Elfogadott fizetőeszközök · Mastercard · VISA · Maestro · Banki átutalás · Travelminit Utalvány · Vouchere de vacanță · Sodexo · Up · Edenred · Secured by PositiveSSLMastercardVISAMaestroBanki átutalásTravelminit UtalványSodexo tichet de vacanță, Sodexo card de vacanță, Sodexo voucher de vacanțăUp tichet de vacanță, Up card de vacanță, Up voucher de vacanțăEdenred tichet de vacanță, Edenred card de vacanță, Edenred voucher de vacanțăSecure SSL encryption

Travelminit Segítünk a szállásfoglalásban