• magyar
  • USD $

A Nagy család első közös nyaralása!

FRISSÍTÉS (13. 06. 2016): A Nagy család hazaért. Elmondásuk szerint csodásan érezték magukat. Pénteken Parajdon barangoltak, majd szombaton a sóbányában, majd csónakáztak egyet a szovátai Medve-tavon. Fényképeket is küldtek nekünk a kirándulásról:


FRISSÍTÉS (10. 06. 2016): Nagy örömünkre szolgált, hogy ma reggel vendégül láthattuk a Nagy családot, áprilisi nyereményjátékunk győzteseit, akik egy hétvégét töltenek a parajdi Csatári Panzióban. Elmondásuk szerint kicsitől nagyig mindenki izgatottan várta az utazást.
Elmesélték, hogy még éjjel utnak indultak, hogy ma minél hamarabb megérkezzenek a célállomásra. Kíváncsian kérdezték, hogy a környéken mit érdemes megnézni, hova érdemes ellátogatni. Szeretnék ezt az utazást 100%-osan kiélvezni és a lehető legtöbb helyre eljutni. Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk ezt a kilenc elbűvölő személyt, akik a nagy létszám ellenére nagyon szervezettek és barátságosak.
Órák kérdése és a család megérkezik Parajdra.
Kívánunk nekik kellemes időtöltést és jó pihenést!


Szeretnénk neked bemutatni a Nagy családot, az áprilisi fotóversenyünk nyerteseit, akik a Travelminit.hu és a Csatári Panzió jóvoltából júniusban életükben először együtt nyaralhatnak Parajdon.

A kilenctagú család szűkös anyagi körülményei miatt nem engedhetett volna meg magának egy közös nyaralást sem Erdélyben, sem Magyarországon. Ezért mindent megtettek, hogy megszerezzék a legtöbb szavazatot és elvigyék a főnyereményt a 4 főre, 2 éjszakára szóló szálláscsomagot, hogy legalább a család egy részének legyen alkalma vakációzni.

A nyertes kép és a cím: "Tesókkal és anyával tavaly nyáron."

Mozgósítva a rokonokat, ismerősöket a család sikeresen összegyűjtötte a legtöbb szavazatot. Kitartásukat látva és ismerve a család helyzetét úgy döntöttünk a Csatári Panzió tulajdonosával együtt - akinek ezúton is köszönjük a felajánlást -, hogy meglepjük őket és az egész családnak biztosítjuk a szállást és az ellátást. Az eredményhirdetés után a környékbeliek is összefogtak, pénzt gyűjtöttek és béreltek egy kis buszt a családnak, hogy az utazás is zökkenőmentesen történjen.

Friss kép a családról, akik már izgatottan várják a közös nyaralást!

 

A napokban ezt a levelet kaptuk az egyik gyerektől, Dalmától, aki benevezett a fotóversenyre:

Kedves Travelminit!
Nagyon-nagyon örülünk a nyereménynek azért is, mert végre együtt elmehetünk nyaralni, ugyanis így még nem voltunk együtt soha több napi nyaraláson. Nagyon izgatottak vagyunk és nagyon várjuk már, de azt hiszem, hogy a legjobban a kicsik várják, mert ők még nem igazán voltak ilyen helyen. Már elkezdték gyűjteni a pénzüket, hogy még több költőpénzük legyen az utazásra. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a lehetőséget!

Üdvözlettel, Nagy Dóra Dalma.”

 

A mosolygós arcok nagyon jól tükrözik, hogy mennyire várják már a nyaralást!


A család 2016. június 10-én indul a bérelt kis busszal Ambrózfalváról (Csongrád megye, Magyarország) Parajdra. Útba ejtik kolozsvári irodánkat is, amiről szintén beszámolunk neked!Kövess minket, ha kíváncsi vagy hogy hogyan utazott a család, milyen volt a találkozás és hogyan telt az első közös nyaralásuk!

 

Hová szeretnél utazni?

Rólunk · Kapcsolat · Karrierlehetőségek

Adatvédelem · Cookie tájékoztató · Felhasználási feltételek · Turisztikai szerződés · Licență de turism · Brevet de turism · Polița de asigurare · ANPC · SOL

Vendég fiók · Hírlevél feliratkozás · Travelminit Utalvány vásárlása · Szállásfoglalási előleg fizetése · Tichet de vacanță · Card de vacanță · Promoții Travelminit

City break Budapest: The Three Corners Hotel Anna Budapest · Erdélyi kulcsosházak · Szállások csoportok számára, körutakhoz · Erdélyi és Romániai sípályák · Szállás Románia · Szállás Román tengerpart · Szállás Bukarest · Szállás Erdély · Szállás Kolozsvár · Szállás Brassó · Szállás Sinaia · Szállás Bușteni · Szállás Mamaia · Szállás Vama Veche · Szállás Eforie Nord · Szállás Székelyföld · Szállás Gyilkos-tó · Szállás Békás-szoros · Szállás Medve-tó · Szállás Parajdi sóbánya · Szállás Székelykő · Szállás Szent Anna-tó · Szállás Tordai-hasadék · Szállás Parajd · Szállás Korond · Szállás Torockó · Szállás Csíkszereda · Szállás Farkaslaka · Szállás Kalotaszentkirály · Hotel Sinaia · Hotel Brassó

Szállás admin · Szálláshirdetés · A szállásmentor segít

Affiliate admin · Affiliate partnerprogram

Elfogadott fizetőeszközök · Mastercard · VISA · Maestro · Banki átutalás · Travelminit Utalvány · Vouchere de vacanță · Sodexo · Up · Edenred · Secured by PositiveSSLMastercardVISAMaestroBanki átutalásTravelminit UtalványSodexo tichet de vacanță, Sodexo card de vacanță, Sodexo voucher de vacanțăUp tichet de vacanță, Up card de vacanță, Up voucher de vacanțăEdenred tichet de vacanță, Edenred card de vacanță, Edenred voucher de vacanțăSecure SSL encryption

Travelminit Segítünk a szállásfoglalásban