• magyar
  • USD $

Nyerj all inclusive családi nyaralást a Travelminittel!

A kampány ennyi időn belül ér véget:


motionmailapp.com

Töltsd ki a kvízt és/vagy regisztrálj nyereményjátékunkba, hogy esélyed legyen megnyerni a 4 főre, 4 éjszakára szóló szálláscsomagot teljes ellátással és wellness használattal a székelyudvarhelyi Septimia Resor Szállodába!

A nyeremény felajánlója: Septimia Resort Székelyudvarhely

A nyeremény:

- szállás 4 főre (2 felnőtt, 2 gyerek), 4 éjszakára;

- teljes ellátás a négy nap alatt;

- ingyenes wellness használat.

 

hazai-nyar-landing-page-jatek

 

↓ Ha ezekről lemaradtál volna, most pótolhatod! ↓

1landing-osszes-nepmuveszeti-vetelkedo

 

hazai-nyar-landing-page-jatek

 

TRAVELMINIT.HU – NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

Kedves Játékos!

Köszönjük, hogy részt veszel a Travelminit.hu online szállásfoglaló oldal nyereményjátékában.

Kérjük olvasd át az alábbi szabályzatot, hogy minden részletet pontosan megismerj.

Jó játékot és sok szerencsét!

BEVEZETŐ

Az a valós személy, aki a leírt feltételek teljesítése által részt vesz a nyereményjátékban (továbbiakban „Játékos”) kijelenti, hogy elfogadja és maradéktalanul betartja az alábbi feltételeket. A játék szervezője, a Travelminit online szállásfoglaló oldalt működtető SC. TRAVELMINIT SRL. (továbbiakban „Travelminit”) kijelenti, hogy a jelen nyereményjátékot az alábbiakban részletezettek alapján vitelezi ki.

TOVÁBBI FELTÉTELEK ÉS INFORMÁCIÓK

Ez az oldal összegyűjti a Hazai nyár kampányunk során meghirdetett kvízeket, amelyek kitöltésére ismét lehetőséget adunk azok számára, akik ezt még nem tették meg.

Az augusztusi szezonzáró fődíjat csak a Város kvíz kitöltésével és/vagy a nyereményjátékra való benevezéssel lehet megnyerni. A nyeréshez nem szükséges mindkét játékban részt venni. Akik részt vesznek mindkét játékban és meghívját ismerőseiket, azok dupla eséllyel indulhatnak.

A JÁTÉK LEÍRÁSA

A játékban való részvételhez a Játékosnak teljesítenie kell a „travelminit.hu/jatek” linken elérhető nyereményjáték jelentkezési lépéseit. Alábbiakban részletezve:

1. A Facebook-megosztás gombra kattintva, nyilvánosan megosztani a nyereményjátékot a Játékos saját Facebook-profilján. Nem jogosít fel a részvételre a nyereményjátéknak a hírfolyamban megjelenő és onnan történő megosztása, valamint a nem nyilvános (pl. csak „ismerősök” vagy „csak én” típusú) megosztás.

2. A Játékos érvényes kapcsolattartási adatainak megadása (teljes név és e-mail cím) és elküldése. A megadott névnek valósnak kell lennie, és egyértelműen azonosíthatónak kell lennie a Játékos Facebook-profilnevével (ahol a nyereményjáték megosztása is történt).

3. E-mail cím érvényesítése. A játékos a jelentkezés után egy e-mailt kap a Travelminittől, mely által meg kell erősítenie az e-mail cím érvényességét az e-mailben leírtak alapján. Az e-mail cím érvényesítése nem szükséges abban az esetben, ha a Játékos egy ismerős meghívása által, a meghívó e-mailből jelentkezett a nyereményjátékra. A kampány során több nyereményjáték és kvíz elérhető lesz a Travelminit oldalán. A sorsolásban való részvételhez nem szükséges az összesben részt venni. A Játékos növelheti a nyerési esélyeit, amennyiben a nyereményjátékot e-mailes meghívás által tovább népszerűsíti ismerősei/barátai körében. Minden újabb jogosult Játékos meghívása által plusz nyerési esélyre tesz szert.

AZ ISMERŐS MEGHÍVÁSA AZ ALÁBBIAK SZERINT TÖRTÉNIK ÉS ÉRVÉNYES:

• A Játékosnak lehetősége van korlátozott számú ismerős meghívására, az ismerős neve és email címe megadása által, mely alapján a Travelminit automatikus e-mailben meghívja az ismerőst a Játékos nevében a nyereményjátékra.

• A nyereményjátékra csak valós személy hívható meg valós e-mail címmel. A meghívottnak ismerősnek kell lennie, ismeretlen személyek meghívása nem engedélyezett.

• A meghívás abban az esetben érvényes, amennyiben az a Travelminit nyereményjátékoldalán keresztül történik, a megfelelő mezők kitöltése által, továbbá a meghívott ismerős a kapott e-mailben lévő meghívóra kattintva jelentkezik a nyereményjátékra. A Travelminit csak így tudja biztosíta a plusz nyerési esélyt a meghívó Játékosnak.

• Amennyiben a meghívott ismerős teljesíti a nyereményjáték feltételeit, akkor a meghívó Játékos plusz egy nyerési esélyt szerez a nyereményjátékban. (A Játékosnak annyiszor szerepel majd a neve a sorsolás során, ahány érvényes meghívást hozott létre plusz a saját jelentkezése).

A JÁTÉK IDŐTARTAMA ÉS A SORSOLÁS

A Hazai Nyár Fődíj kampányunk 2016. augusztus 4-től 2016. augusztus 30-ig tart. A kampány időszaka alatt több nyereményjáték és kvíz meghirdetésére is sor kerül, az egész kampánynak egy nagy fődíja van, az all inclusive családi nyaralás a székelyudvarhelyi Septimia Resort Hotelbe.

Továbbá a kampány végén még kisorsolunk 11 darab 5 000 forint értékű szállásfoglalási utalványt. A kampány győztesét sorsolással választjuk ki, azok között, akik részt vettek a Hazai nyár szezonzáró kampányának valamely játékában! A sorsolás időpontja 2016. augusztus 31.

Az eredményt a Travelminit elérhetővé teszi a facebook oldalán, ugyanakkor a nyerteseket a Travelminit a játék során megadott kapcsolattartási adatokon is értesíteni fogja.

A NYERTES ÉRTESÍTÉSE ÉS NYEREMÉNY ÁTVÉTELE

A nyertes Játékosokat emailben értesíti a Travelminit, a sorsolást követő maximum 2 munkanpon belül. Ettől kezdve a Játékosnak 3 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye a nyereményét emailben történő azonosítással és visszaigazolással. Az át nem vett nyeremény (beleértve a nem válaszoló Játékost is) automatikusan a pótesélyes Játékosokra ruházódik.

A nyereményt a Travelminit e-mailben küldi ki voucher formájában a jogosult nyertes számára, azonosítás után.

FŐNYEREMÉNY

Családi nyaralás 4 fő részére (2 felnőtt, 2 gyerek), 4 éjszakára, teljes ellátással, wellness használattal a székelyudvarhelyi Septimia Resort felajánlásával! A nyereménycsomag kizárólag előzetes egyeztetés alapján vehető igénybe 2016. december 23-ig, a szabad szobák függvényében. A nyereménycsomag nem váltható be a következő kiemelt dátumok : 2016. december 24-31. A fődíj felhasználásának időpontjáról a Játékos és a nyereményt felajánló partner közösen dönt.

Extra nyeremények: 11 darab 5000 Ft értékű szállásfoglalási utalvány.

A szállásfoglalási utalványokat a Játékos szabadon felhasználhatja a Travelminit kínálatában lévő szállások foglalására. A szállásfoglalási utalványt minimum két éjszakára és két főre szóló foglalás esetén lehet beváltani. Az utalványt a 2016-os év során lehet beváltani 2016-os évre szóló foglalásra. Az utalvány nem vonható össze más kedvezménnyel vagy akcióval. A

NYEREMÉNYJÁTÉK TOVÁBBI RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

• A Játékosnak szükséges a személyes Facebook profilján legalább egyszer megosztani a nyereményjáték webodalának linkjét.

• A Játékosnak szükséges helyesen kitölteni a regisztrációs űrlapot a kapcsolattartási adatokkal (teljes név, e-mail cím).

• A Játékosnak 3 munkanap áll rendelkezésére átvenni a Travelminittől a fődíjat. Ellenkező esetben a a nyeremény automatikusan átruházódik a pótesélyes játékosra.

• A játékban egy személy csak egyszer vehet részt. A játékban csak valós adatokkal lehet részt venni. Ismételt vagy téves név és e-mail címek megadása a játékból való kizárást vonja maga után.

• A megosztással és az adatok kitöltésével a felhasználó elfogadja a Nyereményjáték szabályzatát, és egyben hozzájárul ahhoz, hogy adatait a leírtaknak megfelelően kezeljék.

• A nyeremény névre szóló, át nem ruházható, készpénzre nem váltható.

• A nyertes Játékosok hozzájárulnak, hogy a Travelminit.hu a nyertes nevét és e-mail címét a nyertesek közt nyilvánosan közölje.

• A Játékos hozzájárul, hogy a Travelminit a megadott kapcsolattartási adatok által, marketing és más kereskedelmi céllal megkeresse.

• A nyereményként felajánlott fődíjjal és benne foglalt szolgáltatásokkal kapcsolatos minden felelősség az üdülést, felajánló partnerünket terheli.

• A nyeremény nem társítható egyéb kedvezményekkel, kuponokkal.

• Az e-mailben meghívott barát/ismerős csak akkor növeli a Játékos esélyeit, ha a meghívás a nyereményjáték rendszerén keresztül történt, valamint a meghívott ugyanazzal az e-mail címmel vesz részt a nyereményjátékban. A meghívott csak akkor növeli a Játékos esélyeit, ha a nyereményjáték feltételeinek teljes mértékben eleget tesz.

• A nyerési esély növelésének érdekében tilos ismeretlen embereket meghívni, vagy spam által bárkit a játékra buzdítani. Ilyen esetben a Játékos azonnal kizárásra kerül és az esetleges hatósági következményeknek néz elébe.

KIZÁRÁS

Amennyiben a Játékos a jelen nyereményjáték feltételeit nem teljesíti, akár egyetlen pontban is, elveszíti a lehetőségét a nyereményjátékban való részvételre.

Továbbá a Travelminit a játékból kizárhatja azokat a felhasználókat, akik: - a regisztráció során valótlan adatokat adnak meg; - többször regisztrálnak a játékra; - más személy adatait felhasználva regisztrálnak; - a jelen játékban, a Szervező, vagy partnere által szervezett bármely játékban, promócióban visszaélést követnek el; - a Szervezőt, vagy partnerét bármely módon megkárosítják, vagy erre törekszenek; - nyerési esélyeiket tisztességtelen eszközökkel növelik, ennek érdekében bármilyen informatikai visszaélést követnek el; - nyerési esélyeik, vagy nyereményeik növelése érdekében olyan informatikai alkalmazást használnak, amely bármely, a nyerési esélyt növelő cselekményt automatizál; - illetéktelenül belépnek a Szervező bármely oldalának admin felületére, vagy ezt megkísérlik; - bármely más, jogszabályba ütköző módon megkísérlik befolyásolni a játék menetét; - harmadik személyeket azok hozzájárulása nélkül ajánlanak; - jelen Szabályzat, vagy az Adatkezelési szabályzat rendelkezéseit sértik. A kizárt felhasználó adatait a Szervező törli, kivéve azon – személyazonosításra alkalmatlan – adatokat, amelyek szükségesek az újbóli regisztráció megakadályozásához. A kizárt felhasználó a játékban a későbbiekben nem vehet részt.

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A jelentkezések hiányosságáért, értesítési vagy nyereményátadási késedelemért a Travelminit nem vállal felelősséget.

A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik.

Az adatok helytállóságát a nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Travelminitnek nem kötelessége ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Játékost terheli.

A Travelminit kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékokban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Játékos a játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Travelminittel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről.

A Travelminit a Játék pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben a Játékos magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság, illetve bíróság a Travelminittelszemben bármilyen igényt támaszt, illetve eljárást indít, a Játékos köteles minden, a Travelminit által megkövetelt intézkedést megtenni, és a Szervezőnek megtéríteni minden kárt.

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

A játékban résztvevő felhasználókra a Nyereményjáték-szabályzat mellett a Travelminit.hu Általános Felhasználási Feltételei (http://travelminit.hu/hu/felhasznalasi-feltetelek), valamint az Adatvédelmi Nyilatkozat (http://travelminit.hu/hu/adatvedelmi-nyilatkozat) is érvényes, amelyeket a játékban való részvétellel a felhasználók tudomásul vesznek és elfogadnak.

A Travelminit fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

Köszönjük, hogy részt veszel a játékban!

KAPCSOLAT: TRAVELMINIT

Kolozsvár, Traian utca, 41.szám

info@travelminit.hu +36212525200 / +40770665564

Hová szeretnél utazni?

Rólunk · Kapcsolat · Karrierlehetőségek

Adatvédelem · Cookie tájékoztató · Felhasználási feltételek · Turisztikai szerződés · Licență de turism · Brevet de turism · Polița de asigurare · ANPC · SOL

Vendég fiók · Hírlevél feliratkozás · Travelminit Utalvány vásárlása · Szállásfoglalási előleg fizetése · Tichet de vacanță · Card de vacanță · Promoții Travelminit

City break Budapest: The Three Corners Hotel Anna Budapest · Erdélyi kulcsosházak · Szállások csoportok számára, körutakhoz · Erdélyi és Romániai sípályák · Szállás Románia · Szállás Román tengerpart · Szállás Bukarest · Szállás Erdély · Szállás Kolozsvár · Szállás Brassó · Szállás Sinaia · Szállás Bușteni · Szállás Mamaia · Szállás Vama Veche · Szállás Eforie Nord · Szállás Székelyföld · Szállás Gyilkos-tó · Szállás Békás-szoros · Szállás Medve-tó · Szállás Parajdi sóbánya · Szállás Székelykő · Szállás Szent Anna-tó · Szállás Tordai-hasadék · Szállás Parajd · Szállás Korond · Szállás Torockó · Szállás Csíkszereda · Szállás Farkaslaka · Szállás Kalotaszentkirály · Hotel Sinaia · Hotel Brassó

Szállás admin · Szálláshirdetés · A szállásmentor segít

Affiliate admin · Affiliate partnerprogram

Elfogadott fizetőeszközök · Mastercard · VISA · Maestro · Banki átutalás · Travelminit Utalvány · Vouchere de vacanță · Sodexo · Up · Edenred · Secured by PositiveSSLMastercardVISAMaestroBanki átutalásTravelminit UtalványSodexo tichet de vacanță, Sodexo card de vacanță, Sodexo voucher de vacanțăUp tichet de vacanță, Up card de vacanță, Up voucher de vacanțăEdenred tichet de vacanță, Edenred card de vacanță, Edenred voucher de vacanțăSecure SSL encryption

Travelminit Segítünk a szállásfoglalásban