• magyar
 • USD $

NYERŐ NYÁR

A KAMPÁNY IDŐTARTAMA:

motionmailapp.com

 

1. VÁLASZOLJ ÉS NYERJ JÁTÉK

A sikeres nevezéshez a következő feltételeknek kell eleget tenned:

Facebook fiókoddal lépj be a játék felületére;

Válaszolj a feltett kérdésre;

Add meg kapcsolattartási adataid: név és e-mail cím;

A BENEVEZEK gomb megnyomásával küldd el válaszod és kapcsolattartási adataid.

Megjegyzés: ha nem sikerül a kérdésre válaszolnod se csüggedj. A sikeres nevezéshez nem szükséges a kérdésre helyesen válaszolni, mindenkinek a neve felkerül a sorsolási listára, amennyiben teljesíti a fenti feltételeket!

2. NEVEZZ BE ÉS NYERJ CSALÁDI VAKÁCIÓT

A sikeres nevezéshez a következő feltételeknek kell eleget tenned:

 • Az alábbi linken https://travelminit.hu/nevezz-nyerj-jatek Facebook felhasználó fiókjával belép a játék felületére;
 • A sikeres nevezéshez a Játékosnak szükséges megadni az érvényes kapcsolattartási adatait: teljes név és e-mail cím. A hitelesítés a BENEVEZEK gomb megnyomásával történik.

Megjegyzés: a sorsolásban azon Játékosaink vesznek részt, akik a Válaszolj és nyerj, valamint a Nevezz be és nyerj családi vakációt játékainkba egyaránt beneveztek, válaszoltak a kérdésre és megadták valós kapcsolattartási adataikat!

3. 11 DARAB 5 000 FORINT ÉRTÉKŰ TRAVELMINIT SZÁLLÁSFOGLALÁSI UTALVÁNY

A kampány végén 2017. augusztus 17-én kisorsolunk 11 darab 5 000 forint értékű Travelminit szállásutalványt, azon Játékosaink között, akik részt vettek a Válaszolj és nyerj és/vagy a Nevezz be és nyerj játékunkban!

=========================================================================================================================================

JÁTÉKSZABÁLYZAT

-  NYERŐ NYÁR –

Kedves Játékos!

Köszönjük,hogy részt veszel a Travelminit.hu online szállásfoglaló oldal kampányában.Kérjük olvasd át az alábbi szabályzatot, hogy minden részletet pontosan megismerj.

Jó játékot és sok sikert kívánunk!

BEVEZETŐ

Az a valós személy, aki a leírt feltételek teljesítése által részt vesz a kvízben(továbbiakban „Játékos”) kijelenti, hogy elfogadja és maradéktalanul betartja az alábbi feltételeket. A játék szervezője, a Travelminit online szállásfoglaló oldalt működtető SC. TRAVELMINIT SRL. (továbbiakban „Travelminit”) kijelenti,hogy a jelen kampányt az alábbiakban részletezettek alapján vitelezi ki.

A NYERŐ NYÁR KAMPÁNY RÉSZLETEI ÉS LEÍRÁSA

A Nyerő Nyár kampány alatt több játékra is sor kerül, amelyeket az alábbiakban részletezünk:

1. VÁLASZOLJ ÉS NYERJ JÁTÉK

A sikeres nevezéshez a Játékosnak a következő feltételeket szükséges teljesítenie:

 • Az alábbi linken https://travelminit.hu/valszolj-es-nyerj-jatek Facebook felhasználó fiókjával belép a játék felületére;
 • Válaszol a feltett kérdésre;
 • Megadja kapcsolattartási adatait: név és e-mail cím;
 • A BENEVEZEK gomb megnyomásával elküldi válaszát és kapcsolattartási adatait.

Megjegyzés: nem kizáró jellegű, ha a Játékosnak nem sikerül helyesen válaszolni a feltett kérdésre. Minden Játékos, akik válaszol a kérdésre, megadja kapcsolattartási adatait és ezt elküldni a Benevezek gomb megnyomásával felkerül a sorsolási listánkra!

Nyeremény:

 • Szálláscsomag 2 fő részére, 2 éjszakára, reggelivel és wellness használattal a a Sweet-Life Wellness Apartmanok Egereszalók felajánlásával.

Játék időtartama és sorsolás:

 • A Játék 2017. július 07. – 2017. augusztus 16. között zajlik.
 • A sorsolásra 2017. augusztus 17-én kerül sor.
 • Az egerszalóki pihenést a Sweet-Life Wellness Apartmanokban azon Játékosaink között sorsoljuk ki, akik beneveztek a Válaszolj és Nyerj játékba elküldve érvényes kapcsolattartási adataikat.
 • A sorsolásról készült videót a Travelminit.hu – Segítünk a szállásfoglalásban Facebook-oldalon kerül közzétételre, ugyanakkor a nyertest a Travelminit a játék során megadott kapcsolattartási adatokon is értesíteni fogja.

2. NEVEZZ BE ÉS NYERJ CSALÁDI VAKÁCIÓT

A sikeres nevezéshez a Játékosnak a következő feltételeket szükséges teljesítenie:

 • Az alábbi linken https://travelminit.hu/nevezz-nyerj-jatek Facebook felhasználó fiókjával belép a játék felületére;
 • A sikeres nevezéshez a Játékosnak szükséges megadni az érvényes kapcsolattartási adatait: teljes név és e-mail cím. A hitelesítés a BENEVEZEK gomb megnyomásával történik.

Nyeremény:

 • Családi vakáció 4 fő részére, 4 éjszakára, félpanziós ellátással és wellness használattal a székelyudvarhelyi Septimia Resort - Hotel, Wellness & SPA felajánlásával.

Játék időtartama és sorsolás:

 • A Játék 2017. július 07. – 2017. augusztus 16. között zajlik.
 • A sorsolásra 2017. augusztus 17-én kerül sor.
 • A családi vakációt azon Játékosaink között sorsoljuk ki, akik részt vesznek úgy a Válaszolj és Nyerj játékban, mint a Nevezz be és nyerj családi vakációt játékban. Amennyiben a játékos nem teljesíti ezen feltételeket nincs esélye megnyerni a családi vakációt.
 • A sorsolásról készült videót a Travelminit.hu – Segítünk a szállásfoglalásban Facebook-oldalon kerül közzétételre, ugyanakkor a nyertest a Travelminit a játék során megadott kapcsolattartási adatokon is értesíteni fogja.

3. 1 X 5 000 FORINT ÉRTÉKŰ TRAVELMINIT SZÁLLÁSUTALVÁNY

 • A kampány végén 2017. augusztus 17-én kisorsolunk 11 darab 5 000 forint értékű Travelminit szállásutalványt, azon Játékosaink között, akik részt vettek a Válaszolj és nyerj és/vagy a Nevezz be és nyerj családi vakációt játékunkban!
 • Az 5 000 forint értékű szállásutalvány a travelminit.hu, travelminit.ro és travelminit.com oldalakon, minimum 3 éjszakára történő, a jelzett határidőn belül leadott szállásfoglalásra használható, egy alkalommal, akár több fő részére. Egyéb kedvezményekkel nem összevonható. Pénzre nem váltható. Ismerősnek, családtagnak átruházható. Minden foglalásra vonatkozik a Travelminit Általános Felhasználási Feltétele (lásd a honlapon).

A Travelminit a játékból kizárhatja azokat a felhasználókat, akik: - a regisztráció során valótlan adatokat adnak meg; - többször regisztrálnak a játékra; - más személy adatait felhasználva regisztrálnak; - a jelen játékban,a Szervező, vagy partnere által szervezett bármely játékban, promócióban visszaélést követnek el; - a Szervezőt, vagy partnerét bármely módon megkárosítják, vagy erre törekszenek; - nyerési esélyeiket tisztességtelen eszközökkel növelik, ennek érdekében bármilyen informatikai visszaélést követnek el; - nyerési esélyeik, vagy nyereményeik növelése érdekében olyan informatikai alkalmazást használnak, amely bármely, a nyerési esélyt növelő cselekményt automatizál; - illetéktelenül belépnek a Szervező bármely oldalának admin felületére, vagy ezt megkísérlik; - bármely más, jogszabályba ütköző módon megkísérlik befolyásolni a játék menetét; - harmadik személyeket azok hozzájárulása nélkül ajánlanak; - jelen Szabályzat, vagy az Adatkezelési szabályzat rendelkezéseit sértik. A kizárt felhasználó adatait a Szervező törli, kivéve azon – személyazonosításra alkalmatlan – adatokat, amelyek szükségesek az újbóli regisztráció megakadályozásához. A kizárt felhasználó a játékban a későbbiekben nem vehet részt.

A JÁTÉKIDŐTARTAMA ÉS A GYŐZTESEK KIVÁLASZTÁSA

A játék 2017. július 7-től 2017. augusztus 16-ig, 23 óra 59 percig tart. A sorsolás időpontja 2017. augusztus 17. Az eredményt a Travelminit elérhetővé teszi a Facebook-oldalán, ugyanakkor a nyertest a Travelminit a játék során megadott kapcsolattartási adatokon is értesíteni fogja.

A NYERTES ÉRTESÍTÉSE ÉS NYEREMÉNY ÁTVÉTELE

A nyertes Játékost emailben értesíti a Travelminit, a sorsolást követő maximum 3 munkanapon belül. Ettől kezdve a Játékosnak 3 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye a nyereményét e-mailben történő azonosítással és visszaigazolással. Az át nem vett nyeremény (beleértve a nem válaszoló Játékost is) automatikusan átruházódik a második kihúzott névre. Amennyiben a második kihúzott név sem jelentkezik a nyereménye után, ez nem kerül további átadásra!

A nyereményt a Travelminit e-mailben küldi ki voucher formájában a jogosultnyertes számára, azonosítás után.

A JÁTÉKTOVÁBBI RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

 • A Játékosnak szükséges helyesen kitölteni a regisztrációs űrlapot a kapcsolattartási adatokkal (teljes név, e-mail cím).
 • A nyeremények előzetes egyeztetés alapján vehetők igénybe, a szabad szobák függvényében.
 • Az alábbi kiemelt időszakokban nem vehetők igénybe: hűsvét, pünkösd, karácsony, szilveszter.
 • A győztesnek 3 munkanap áll rendelkezésére átvenni a Travelminittől a fődíjat.Ellenkező esetben a a nyeremény automatikusan átruházódik egy pótesélyes játékosra.
 • A nevezéssel és az adatok kitöltésével a felhasználó elfogadja a kvíz szabályzatát, és egyben hozzájárul ahhoz, hogy adatait a leírtaknak megfelelően kezeljék.
 • A nyeremény névre szóló, át nem ruházható, készpénzre nem váltható.
 • A nyertes Játékosok hozzájárulnak, hogy a Travelminit.hu a nyertes nevét és e-mail címét a nyertesek közt nyilvánosan közölje.
 • A felhasználó hozzájárul, hogy a Travelminit a megadott kapcsolattartási adatok által, marketing és más kereskedelmi céllal megkeresse.
 • A nyereményként felajánlott fődíjjal és benne foglalt szolgáltatásokkal kapcsolatos minden felelősség az üdülést felajánló partnerünket terheli.
 • A nyeremény nem társítható egyéb kedvezményekkel, kuponokkal.

KIZÁRÁS

Amennyiben a felhasználó a jelen kampány feltételeit nem teljesíti, akár egyetlen pontban is, elveszíti a lehetőségét a sorsolásban való részvételre, illetve benevezése érvénytelennek minősül.

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

A játékban résztvevő felhasználókra a kampányszabályzat mellett a Travelminit.hu Általános Felhasználási Feltételei(http://travelminit.hu/hu/felhasznalasi-feltetelek), valamint az Adatvédelmi Nyilatkozat (http://travelminit.hu/hu/adatvedelmi-nyilatkozat) is érvényes,amelyeket a játékban való részvétellel a felhasználók tudomásul vesznek és elfogadnak.

A Travelminit fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

Köszönjük,hogy részt veszel a játékban!

KAPCSOLAT: TRAVELMINIT, KOLOZSVÁR, TRAIAN UTCA, 41. SZÁM

EMAIL: INFO@TRAVELMINIT.HU TELEFON: HU: +36212525200 | RO: +40770665564

TELEFON: +40 774 057 759

Hová szeretnél utazni?

Rólunk · Kapcsolat · Karrierlehetőségek

Adatvédelem · Cookie tájékoztató · Felhasználási feltételek · Turisztikai szerződés · Licență de turism · Brevet de turism · Polița de asigurare · ANPC · SOL

Vendég fiók · Hírlevél feliratkozás · Travelminit Utalvány vásárlása · Szállásfoglalási előleg fizetése · Tichet de vacanță · Card de vacanță · Promoții Travelminit

City break Budapest: The Three Corners Hotel Anna Budapest · Erdélyi kulcsosházak · Szállások csoportok számára, körutakhoz · Erdélyi és Romániai sípályák · Szállás Románia · Szállás Román tengerpart · Szállás Bukarest · Szállás Erdély · Szállás Kolozsvár · Szállás Brassó · Szállás Sinaia · Szállás Bușteni · Szállás Mamaia · Szállás Vama Veche · Szállás Eforie Nord · Szállás Székelyföld · Szállás Gyilkos-tó · Szállás Békás-szoros · Szállás Medve-tó · Szállás Parajdi sóbánya · Szállás Székelykő · Szállás Szent Anna-tó · Szállás Tordai-hasadék · Szállás Parajd · Szállás Korond · Szállás Torockó · Szállás Csíkszereda · Szállás Farkaslaka · Szállás Kalotaszentkirály · Hotel Sinaia · Hotel Brassó

Szállás admin · Szálláshirdetés · A szállásmentor segít

Affiliate admin · Affiliate partnerprogram

Elfogadott fizetőeszközök · Mastercard · VISA · Maestro · Banki átutalás · Travelminit Utalvány · Vouchere de vacanță · Sodexo · Up · Edenred · Secured by PositiveSSLMastercardVISAMaestroBanki átutalásTravelminit UtalványSodexo tichet de vacanță, Sodexo card de vacanță, Sodexo voucher de vacanțăUp tichet de vacanță, Up card de vacanță, Up voucher de vacanțăEdenred tichet de vacanță, Edenred card de vacanță, Edenred voucher de vacanțăSecure SSL encryption

Travelminit Segítünk a szállásfoglalásban