Szálláshirdetés a Travelminiten

A Travelminit egy szállásfoglaló oldal, melyen magyarországi és romániai szállások foglalhatók online vagy telefonon. A vendégek a Travelminit rendszerén keresztül ingyenesen foglalhatnak szálláspartnereinktől, direkt a szállásadónak fizetnek, az ár pedig nem lehet magasabb, mint máshol. Szálláshirdetésedet ingyenesen feltöltheted a Travelminitre, a megvalósult foglalások után viszont egy minimális jutalékot kérünk.

Mit nyújtunk partnereinknek?

Nagyobb népszerűséget, több foglalást, több bevételt

A Travelminitet az utóbbi évben több mint 4,2 millió szálláskereső kereste fel, és átlagosan havonta több mint félmillió vendégéjszakára volt érdeklődés. A legújabb és leghatékonyabb online hirdetési stratégiák igénybevételével, jelentős figyelmet fordítunk a települések és régiók reklámozására, hogy partnereinknek folyamatosan új vendégkört biztosíthassunk.

Foglalásokat a szezon után is

Szezonon kívül is garantáljuk a sikeres foglalásokat, hiszen a különböző online felületeken (mint például közösségi oldalak, hírlevél, partneroldalak) futtatot reklámkampányainkkal több százezres potenciális vendéget ösztönzünk utazásra.

Csoportokat, konferenciákat, team buildingeket

Egyedi árajánlatkérő rendszerünk, még a foglalás véglegesítése előtt lehetőséget biztosít folyamatos egyeztetésre a vendég és a szállás között. Ezért a Travelminitet előszeretettel használják szállásfoglalásra a nagyobb létszámú csoportok. Szállásfoglalási szakértőink szükség esetén további segítséget nyújtanak mind a vendégeknek, mind a szállásadóknak.

Könnyen kezelhető honlapot, saját adminfelületet

Igyekszünk a felületet egyszerűvé és könnyen kezelhetővé tenni, így például a szállásregisztráció a Travelminiten nem több mint 6 perc, és a foglalások kezelése sem bonyolultabb, mint egy e-mail fiók használata. Szálláshirdetőink részére saját adminfelületet biztosítunk, ahol minden információt naprakészen tarthatnak pár kattintással.

Ajánlatkérés alapú rendszert, beszélgető felülettel

A Travelminit egyedi beszélgetőfelületet biztosít a vendég és a szállás között, így a vendégnek még a foglalás véglegesítése előtt lehetősége van minden részletet tisztázni. Ezáltal elkerülhetők a félreértések, így nő a vendégek elégedettsége. Adott esetben ez a foglalási mód lehetőséget biztosít a szállásadó számára is a vendégek megválogatásában.

Teltház és foglaltság jelölési lehetőséget

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy partnereink bejelöljék rendszerünkben a teltházas, valamint a nem foglalható napokat, így csak olyan időpontokra érkeznek ajánlatkérések, amikor a szállás rendelkezik szabad férőhellyel. Ezáltal kevesebb munkával több megvalósult foglalást biztosítunk.

Csomagfeltöltési lehetőséget

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy partnereink célirányosan töltsék be a szabad férőhelyeket. Szezonon kívüli kedvezménytől, akciós hétköznapokon keresztül, wellness csomagokig lehetőség van feltöltésre és további foglalás szerzésére.

Felkészült mentorcsapatot

Mentorcsapatunk segítséget nyújt kérdések esetén, tanítja a partnereinket a rendszerünk használatára, valamint igyekszik partnereink felé olyan javaslatokat tenni mely még több foglalást eredményez.

Kockázatmentes, teljesítményalapú díjazást

Csupán a sikeresen megavalósult foglalások után igényeljük a jutalékot, miután a vendég is fizetett az igénybevett szolgáltatásokért. Ha van vendég, fizet, ha nincs vendég, nem fizet – ilyen egyszerű.

Ugye, hogy megéri?
regisztrálj

7632 partner már regisztrált, íme néhány közülük...

Ametiszt Hotel

Ametiszt Hotel

Harkány, Magyarország

még több példa

Küküllő Szálloda

Küküllő Szálloda

Székelyudvarhely, Székelyföld

még több példa

D&A Apartmanház

D&A Apartmanház

Egerszalók, Magyarország

még több példa

Hotel Szeifert

Hotel Szeifert

Szováta, Székelyföld

még több példa

Família Vendégház

Família Vendégház

Szeged, Magyarország

még több példa

Tip-Top Panzió

Tip-Top Panzió

Kalotaszentkirály, Erdély

még több példa

Hotel Vadászkürt

Hotel Vadászkürt

Székesfehérvár, Magyarország

még több példa

Töltsd fel szállásodat te is!
regisztrálj

Kockázatmentes díjazás, csak a megvalósult foglalások után!

Szálláshirdetésedet ingyenesen megjelenítjük kínálatunkban, de direkt elérhetőségek nélkül. A foglalásokat mi közvetítjük, jutalék ellenében. Csak akkor fizetsz, ha valós foglalást kapsz a Travelminiten keresztül. Foglalásaidat saját adminisztrációs felületen tudod kezelni. Nincs kockázat!

Nincs regisztrációs díj, próbáld ki most!
regisztrálj

További információkat a Travelminitről ezen az oldalon találsz, kérdés esetén lépj velünk kapcsolatba itt vagy olvasd el alább a parnereink által leggyakrabban feltett kérdéseket, és a rájuk adott válaszainkat!

Miben segít nekem a Travelminit?

Szálláshelyedet folyamatosan hirdetjük, főleg online, de offline csatornákon is, annak érdekében, hogy minél több szálláskeresőhöz eljusson. Folyamatos fejlesztéseket végzünk annak érdekében, hogy a szállásaink különböző értékesítési szokásait egyedileg ki tudjuk szolgálni (pl. lehetőséget teremtünk ajánlatkérés alapú szállásértékesítésre, azonnali visszaigazolásos szobaeladásra, csomag kiárusítására, kuponos utalványok hirdetésére). Szállásadó partnereink számára folyamatos segítségnyújtást biztosítunk az együttműködés során, így nem fogsz nehézségekbe ütközni.

Mennyibe kerül a szálláshirdetés a Travelminiten?

Szálláshelyed regisztrálása és a hozzá tartozó információk feltöltése teljesen ingyenes. Továbbá nincs éves hirdetési díj sem. Teljesítmény alapú díjazás van érvényben, mert ezt így tartjuk korrektnek. Ennek megfelelően csak a ténylegesen megvalósult foglalások után kérjük a fentiekben meghatározott jutalékot.

A vendég nekem (szálláshelynek) fizet vagy pedig a Travelminitnek?

A vendég minden esetben a szálláson fizet, direkt a tulajdonosnak/recepciónak. A vendég sosem fizet a Travelminit felé (sem előleget, sem a teljes összeget).

Mikor fizetem a jutalékot és hogyan?

Jutalékot minden esetben csak a valós foglalásokra szükséges fizetni. Két számlázási időszakot különböztetünk meg, annak függvényében, hogy az adott szálláspartner milyen előlegfizetési feltételeket határoz meg a foglalásokhoz. Az alábbiak szerint határozzuk meg a számlázási időszakot:

(a) 0-10% előlegkérés esetén a jutalékszámlázás a vendég távozása után történik;

(b) 10%-nál nagyobb előlegkérés esetén a jutalékszámlázás az előleg beérkezése után történik (abban az esetben, ha a vendég nem jelenik meg, a Travelminit az így befizetett jutalékot megtéríti a szálláspartner felé, azaz végeredményben a szállásparnernek a teljes előleg rendelkezésére áll; a Travelminit nem kap jutalékot a meghiúsult foglalásból)

Akkor is jutalékot kell fizetnem ha a vendég nem érkezett meg?

Természetesen nem. A meg nem jelent vendég után nem kérünk jutalékot, amennyiben ezt időben tudatod a Travelminittel. A vendég meg nem jelenésének jelzésére 72 óra áll rendelkezésre a vendég érkezésének dátumától számítva.

Mi történik akkor, ha a vendég végül kevesebbet fizetett, mint amennyi a foglalási igazolásban szerepelt?

Lehetőséget biztosítunk jutalékegyeztetésre, 72 órán belül a vendég távozását követően. Kérjük, jelezd a Travelminit felé, hogy végül pontosan mennyit fizetett a vendég és mi ennek megfelelően fogjuk a jutalékot kérni.

A szállást nem cégként üzemeltetem, magánszemélyként is regisztrálhatok?

Lehetősége van regisztrálni a Travelminit szálláshirdető rendszerébe vállalkozás, alapítvány, egyéni vállalkozó és magánszemély formájában is. Regisztráció során válaszd ki a megfelelő módot.

Milyen típusú szállásokat hirdethetek a Travelminit oldalán?

Lehetőséged van minden szállástípust hirdetni a Travelminiten. Pár példa: hotel, panzió, apartman, vendégház, kulcsosház, motel, hosztel, nyaraló, munkásszálló, kemping, sátorhely, magánszállás, kiadó szoba stb.

Hol és ki látja a szállásajánlatomat?

Az ajánlatod megjelenik magyar, román és angol nyelven is, így világszerte látni fogják. Továbbá arra összpontosítunk, hogy minél több belföldi és szomszéd országbelihez jusson el ajánlatod.

Mennyi időre szól a szálláshirdetés, együttműködés?

A szálláshirdetési együttműködés határozatlan időre szól, ugyanakkor a felek döntése alapján ez bármikor megszakítható.

Lehetőségem van a feltöltött hirdetés utólagos módosítására?

Igen. Az adminfelület segítségével az év bármely napján, a nap bármely órájában módosíthatod, frissítheted a hirdetés tartalmát. Belépéshez klikkelj a Travelminit oldalának láblécében található Szállás admin linkre. Itt lehetőség nyílik a fotók, árak leírások stb. aktualizálására.

Biztosít nekem a Travelminit „szállás adminisztrációs felületet”?

Igen. A szálláshirdető partnerek részére speciálisan kialakított felhasználói felület áll rendelkezésre. A felhasználói felületbe, a Travelminit oldalának láblécében található Szállás admin linkre kattintva lehet bejelentkezni, e-mail címmel és jelszóval. Itt lehetőség nyílik a belépési, számlázási valamint szálláshirdetési adatok módosítására. Továbbá itt összesítve elérhető az összes ajánlatkérés/foglalás. A jutalékszámlák szintén itt tekinthetők meg és innen tölthetők le.

Hogyan értesülök a foglalásokról/ajánlatkérésekről?

Amenyiben foglalási igény érkezik a szálláshelyre, akkor rendszerünk e-mailben értesítést küld a szálláshirdető számára. Ekkor lehetőséged van a szállásfoglalási igényt elfogadni vagy elutasítani. Továbbá speciális ajánlat tételére is lehetőség nyílik a foglalási igény megválaszolása során. Kérünk minden foglalási igényt maximum 1 napon belül megválaszolni.

Foglalás során lehetőségem van előleget kérni a vendégtől?

Igen, lehetőséged van a foglalást előleg fizetéséhez kötni. Ebben az esetben a sikeres foglalás után a Travelminit automatikusan elküldi a vendégnek az utaláshoz szükséges adatokat (melyek regisztrációkor beállításra kerültek az adminisztrációs felületen), melyre a vendég tudja teljesíteni az előleg befizetést.

Van lehetőségem szobatípus és csomagajánlat feltöltésre, hirdetésére?

Igen, az árak megadhatók tetszőleges szobatípusra és időszakra is, és csomagok feltöltésére is van lehetőséged (kedvezményes, ünnepi, last minute stb.).

Szükséges foglaltsági naptárt fenntartanom?

Nem, viszont tetház jelentésére van lehetőséged. Minden más esetben az ajánlatkérés pillanatában tudod eldönteni, hogy szeretnéd-e fogadni a vendéget vagy sem.

Hol nézhetem meg a szerződési feltételeket regisztráció előtt?

Az általános szerződési feltételek megtekinthetők itt.

Az ügynökséges működésre vonatkozó általános szerződési feltételek megtekinthetők itt.

Most már mindent tudsz!
regisztrálj