Multiplicator oaspeți

Știai că majoritatea turiștilor iau decizia de a rezerva o unitate de cazare vizualizând doar primele anunțuri din lista de căutări?

Astfel, poziția de afișare este unul dintre cei mai importanți factori care determină popularitatea unității tale, pe lângă componentele de calitate (poze, servicii, review-uri). Cu cât ești mai vizibil în lista de căutări, cu atât îți crește șansa de a primi mai multe rezervări.

Pentru a vizualiza cum poți îmbunătății poziția cazării, te rugăm să acesezi contul tău de administrare, după care meniul: "Multiplicator oaspeți", după care "Îmbunătățirea poziției".


Impulsionează vizibilitatea prin aplicarea oricărei modalități de extra-evidențiere recomandate pentru tine:

  • Cazare verificată

  • Cazare top

  • Cazare promovată


Cazare verificată:

Primești sigla de diferențiere Cazare Verificată, care sugerează încredere turiștilor și te ridică în lista de căutări dacă se îndeplinesc următoarele condiții: 

    1. Deții autorizație de funcționare (Certificat de clasificare)

    2. Ai primit minim 2 recenzii cu nota medie peste 7

    3. Investești 1% comision doar în cazul rezervărilor finalizate cu succes.


Cazare top:

Rezervă-ți poziția de top dorită în localitatea ta, specificând procentul maxim de comision pe care ești dispus să îl investești.

Sistemul recalculează și actualizează în fiecare zi procentul minim care este suficient pentru poziția aleasă – nedepășind maximul precizat.


Cazare promovată: 

Primești fără nicio obligație logo-ul de extra-evidențiere Cazare Promovată și să ai evidențiere extra și poziție mai bună în listă.

Investești 2% comision, doar în cazul rezervărilor finalizate cu succes. Poți gestiona opțiunea în funcție de nevoie