Cazare / România / județul Cluj / Sâncraiu /

Pensiunea Boros Sâncraiu

Cazare in Apuseni, langa Vladeasa. Pensiunea Boros ofera: cazare, micul dejun, pranz si cina.

Pensiunea Boros
Sâncraiu, nr. 123

46.83317, 22.98180

Cerere / Rezervare

* Câmpuri obligatoriiPrin trimiterea formularului accepți termeni și condiții site-ului Travelminit.  

Prețuri

Preț cazare, min. 3 persoane
de la 7,0 $ /pers/noapte

Mic dejun /pers/zi
3,5 $
Prânz /pers/zi
3,5 $
Cină /pers/zi
7,0 $

Reducere pentru copii din mâncare
50%

Opinii de la oaspeți reali, care au rezervat cu Travelminit

97%

pe baza de 37 evaluări

Calitate/preț98%

Condiții96%

Curățenie98%

Personal98%

Locație99%

Masă98%


acum 5 luni

Családias hangulat, profi vendéglátás, gazdagon díszített kalotaszegi ház, házi készítésű lekvárok, italok.

100%


acum 6 luni

Zárt parkoló az udvarban, kalotaszegi "írásos" hímzéssel díszítve, finom ételek.

Nincs.

98%


acum 6 luni

Melinda, a szállásadó nagyon kedves, mindenben a segítségünkre volt, kitűnő ételeket tett az asztalra. A nagy udvaron a kisfiunk igazán jól szórakozott, kedvence a trambulin volt. A ház takaros, és nagyon vidám hangulatú a sok piros kiegészítőnek köszönhetően (: Köszönjük az élményt.

98%


acum 6 luni

 

98%


acum 7 luni

Csak jót tudunk mondani, az étkezés finom, a háziak kedvesek, a szoba szép és tiszta, rendes.

Nincs.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Magdolna. Köszönjük szépen a kedvességüket és nagyon örvendünk, hogy vendégeink lehettek, nagyon jó kedvű, vidám csapat volt, köszönjük a kedves szavaikat. És Isten áldja önöket. Máskor is szeretettel várjuk önöket.

100%

+ 32 opinii


acum 7 luni

Előzékeny szolgálatkész házigazdák, remek étkek, szép táj (patak a kert végén), számos játéklehetőség az udvaron.

Nincs.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Károly. Köszönjük szépen a kedvességeteket. Jó egészséget a továbbiakban is és máskor is szeretettel várunk benneteket.

98%


acum 7 luni

Pensiunea Boros a răspunsKöszönjük!

75%


acum 7 luni

Barátságos, családias légkör.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Ágnes. Köszönjük szépen a kedvességet, a maximális pontszámot. Örvendünk, hogy megismerkedhetünk. Jó egészséget Önöknek, és szeretettel várjuk Önöket máskor is.

100%


acum 8 luni

Kedvesség,szolgálatkészség,emberség,ellátás,a szállás felszereltsége,gyerekbarát,SZUPER HELY!!!

Pensiunea Boros a răspunsKedves Éva. Köszönjük szepen. Nagyon orvendunk h megismerkedhetünk mert nagyon kedves es szeretetheto es barátságos emberek vagytok. Jo eggeseget kivanunk nektek. Es szeretettel várunk benneteket máskor is

100%


acum 8 luni

Szállásadó és családjának közvetlensége, szeretetteljes törődése.

Ilyen nincs.

Pensiunea Boros a răspunsNagyon szepen köszönjük a kedveseguket. Jo eggeseget kivanunk önöknek Perta meg ma is mind kereste Pannit es Bogit nagyon megszerette őket. Jövőre is várjuk önket. Köszönettel Melinda.

100%


acum 8 luni

Gyönyörű környék, vendégszerető emberek,. A ház nagyon szép, komfortos és tökéletesen tiszta volt. Az udvart, a játékokat a gyerekek nagyon élvezték. Az étkezések nagyon bőségesek voltak és igen finomak. Csodálatosan éreztük magunkat.

Nincs ilyen.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Sándor. Nagyon szepen koszonom a kedves szavaitokat. Orvendunk h megismerkedhetünk találkozhatunk ilyen kedves emberekkel. Kivanunk jo egésseget nektek es a gyerekben sok örömötok legyen

100%


acum 8 luni

Kedves Melinda! Sok szeretettel szeretnénk megköszönni mindazt a jót, és kedvességet, amit Tőled és családodtól kaptunk. Puszi mamának és a nagymamának is. A szállás berendezése és a szórakozási adottságok (ping-pong, biliárd, kerékpár és ketyka) megteremtették annak a lehetőségét, hogy tudjunk pihenni és feltöltődni nálatok. Nem beszélve a vacsoráról és reggeliről, amit Tamás mindenkinek először említ az erdélyi nyaralásunk kapcsán. Ha a jó Isten is úgy akarja, jövőre újra megyünk hozzátok! Vigyázzatok a pici lányra. Köszönettel: Ági és a fiúk Nagykátáról, Kati és Zoli

Pensiunea Boros a răspunsKedves Ágnes. Mi köszönjük a kedvességüket és örvendünk, hogy ilyen kedves és barátságos emberekkel ismerkedhettünk meg. Kívánunk önöknek jó egézsséget és szeretettel várjuk önöket máskor is. Melinda és Katika

100%


acum 8 luni

Pensiunea Boros a răspunsKedves Sándor köszönjük szepen a kedveseguket es szeretettel várjuk önöket máskor is Kalotaszentkiralyra

92%


acum 9 luni

Pensiunea Boros a răspunsKedves István! Köszönjük önöknek a kedvességet és köszönjük, hogy ilyen kedves emberekkel ismerkedtünk meg. Jó egészséget önöknek. És máskor is szeretettel várjuk önöket.

96%


acum 10 luni

Pensiunea Boros a răspunsKedves Beáta. Nagyon szepen köszönjük kedveseguket. Jo egésseget önöknek. Es máskor is szeretettel várjuk önöket Kalotaszentkiralyra.

100%


acum un an

Barátságos, vendégszerető család, szívesen megyünk vissza, mindent megtettek a vendégekért, ízletes ételekkel vártak Minket. Köszönjük Nekik a felejthetetlen pillanatokat.

Csak megjegyzés és nem negatívum: Ínyenc férfi vendégek lekvárt hiányoltak, ami az árban benne volt, de ezt nem negatívumként értékeljük.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Felicia. Koszonjuk hogy ilyen kedves embereket ismerhetunk meg. Es Koszonjuk kedvességüket. Elnézést kerek önöktől de teljes mértékben az en hiban mert nem talakoztunk elmenetelukor es anyukamnak meg elfelejtettem szólni az egyezségről. De mindenfelekepen amikot az inget eljutasak hozzank mi is a lekvárokat. Jo egességét onoknek

100%


acum un an

Nagyon jól éreztük magunkat, tervezzük jövőre is a látogatást.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Dóra. Köszönjük szépen kedves szavait. Szeretettel várjuk önöket.

100%


acum 2 ani

Rendkívül kedvesek voltak szállásadóink, nagyon finom volt a koszt.

Szeptember 12-én érkeztünk, az első este kicsit hűvös volt a szoba.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Gitta. Koszonjuk szepen kedves szavait.

94%


acum 2 ani

Nagyon kedvesek a vendéglátók,családias a hangulat. Kitünően éreztük magunkat. Ha arra járunk ismét ezt a szállást választjuk.

Negatívumot nem tapasztaltunk.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Maria. Koszonjuk a kedveseguket, kulon koszonom hogy reszt vedtek a" hazimunkaba". Es orvendunk hogy megismerkedhetunk. szeretettel varjuk onoket maskor is. Jo egesseget onoknek.

98%


acum 2 ani

Pensiunea Boros a răspunsKedves Tibor. Koszonjuk velemenyet es kedveseguket. Jo egesseget onoknek es meskor is szeretettel varjuk onoket.

100%


acum 2 ani

Nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon jó volt a szállás, (pont ilyet szerettünk volna, ami hagyományörző) az étkezés, a fogadtatás kiváló volt. Nagyon kedves embereket ismertünk meg, reméljük hamarosan újra vissza mehetünk!

Pensiunea Boros a răspunsKedves Margit Pál és Sára. Köszönjük szépen kedves szavaitokat, örvendünk hogy ilyen kedves jószívű és barátságos emberekkel megismerkedhettünk. Isten áldjon titeket és jó egészséget a továbbiakban is. És mindig szeretettel várunk.

100%


acum 2 ani

Nagyon kedves család, mintha régi ismerősöket fogadtak volna :) Sajnálom, hogy csak egy éjszakát voltunk, de szeretnénk jövőre több időt ott tölteni. A Vendégház nagyon hangulatos, tiszta. Pontosan azt nyújtotta számunkra, amit szerettünk volna - régi hangulat, meghitt , kellemes környezet. A gyerekek élvezték a gokartozást, jó ötletnek tartjuk. Nehezen indultunk haza, szívesen eltöltöttünk volna még egy-két napot :) Még jelentkezünk. Üdvözlünk mindenkit!

Nincs.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Eva. Nagyon szepen koszonjuk kedves szavait. Nagyon orvendunk hogy ket ilyen kedves csaladal ismerkedhetunk meg. Isten aldja onoket es jo egesseget kivanunk. Jovore ujra varjuk onoket.

100%


acum 2 ani

Kedves Katinéni, Melinda és Kedves Családjaitok! Nagyon meg voltunk elégedve, mind a szállással, mind pedig a nagyszerű ételekkel. A gyerekek és persze mi felnőttek is nagyon szerettünk gokartozni! Nagyszerű lehetőség kikapcsolódni, és pihenni nálatok! Mindenki Nagyon Kedves volt, és segítőkész bármilyen téren! Tényleg minden amit csak kívánhattunk meg volt adva nekünk ez alatt az 5 nap alatt! Még egyszer köszönünk mindent!!

Pensiunea Boros a răspunsKedves Emese. Egy olyan aranyos mindent bevalalo csapattal ismerkedtünk meg hogy gratulálunk. Nagyon kedvesek jo szivuek es egyszeru emberek vagytok. Orvendunk hogy megismerkedhetünk. Köszönjük kedves szavaidat. Es kívánunk jo egesseget nektek. Es máskor is visszavarunk.

100%


acum 2 ani

Kedvesek, rugalmasak a hàzigazdàk, őszinte szeretettel bânnak a vendéggel. Az élelek kivàlóak voltak, a hàziak segìtőkészek minden pillanatban. Mindennel maximàlusan meg voltunk elégedve! Màskor is szívesen megyünk!

Nincs

Pensiunea Boros a răspunsKedves Olivia. Nagyon szepen köszönjük a kedves szavaidat es a kedvesegezeket. Nagyon orvendunk hogy megismerkedhetünk es vendégeink voltatok. Nagyon figyelmes es oszinte par vagytok. Jo egessegt nektek. Es máskor is szeretettel várunk.

100%


acum 2 ani

Kedves Kati néni, Melinda, Zoli! Egy nagyon különleges hetet töltöttünk nálatok. Minden kivételesen pozitív volt. Annyi látnivaló, hogy felsorolni is nehéz. A lányunknak felejthetetlen élmény a Kalotai lovastúra, Jani bácsiék és az ő kedvességük, Kati néni főztje kiváló. Itt a hamisítatlan, romlatlan Kalotaszeget találtuk. Mindenkinek ajánljuk nézzék meg a vízesést, a vigyázó hegyet, a csodás templomokat (Hunyad, Szentkirály, Valkó (!!!), a temető sírfeliratait, keressék meg a Varjúvárat (odaérni is élmény). Reméljük a pici már otthon. Megyünk még.

Egyetlen jut eszembe, a Wifi elég gyenge a házban, az udvaron jó. Javaslok Zoli egy jelerősítőt, az megoldja :)

Pensiunea Boros a răspunsKedves Attila. Nagyon szepen koszonjuk a kedveseguket es azt hogy megismerhetunk egy ilyen egyszeru kedves baratsagos peldamutato jo szivu csaladot aki mindent megtett hogy minel tobb mident megnezhessen es kiprobalhasson. koszonjuk Attila. Jo egesseget kivanunk onoknek es szeretettel varjuk onoket barmikor.

97%


acum 2 ani

Az ételek nagyon finomak voltak. Háziasszonyunk a kérésünkre gondoskodott bivalytejről, hogy megkóstolhassuk.

A szállás meghirdetésénél nem volt feltüntetve, hogy az étkezések nem helyben, hanem egy másik, távolabbi panzióban történnek. A házigazdák részéről több figyelmességet vártunk volna itt, és az étkezési helyen is.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Gabriella.Az eddigiekben nem jelentett ez problemat senkinek hogy a masik vendeghazunkban tortenik az etkezes 5perc seta reggel este. Sot meg orvendtek hogy setalhatak vacsora utan. De koszonjuk velemenyet es igyekszunk elkeruni a tovabbiakban ezt a felreerteset

84%


acum 2 ani

Melinda nagyon kedves segítõkész . Egy kellemes élménydús hetet töltöttünk itt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindent köszönünk. Étkezést nem kértünk, mert egész nap csavarogtunk. Van hová!

A szállással kapcsolatban nincsenek!

Pensiunea Boros a răspunsKedves Attila koszonjuk kedveseguket. Nagyon orvendunk hogy egy igyen baratsagos kedves csaladot ismerhetunk meg es Csaba nagyon szofogado es segitokesz kisfiu. Meg maskor is szeretettel varjuk onoket. Kivanok jo egesseget eletukre.

98%


acum 2 ani

Gyerekeknek jó játék a lábbal hajtható gokárt. Nagyon kedvesek a vendéglátók.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Endre koszonjuk szepen hogy mar tobbszor is meglatogadtak benunket. Es nagyon orvendunk hogy megismerhetuk onoket. Kivanunk jo egesseget onoknek.

100%


acum 2 ani

Kedves volt a fogadtatás, barátságos, családias. Ajánlom mindenkinek.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Zsuzsanna. Koszonjuk kedveseguket. Es jo egesseget eletukre.

100%


acum 2 ani

Pensiunea Boros a răspunsKoszonjuk az ertekeleset. Es maskor is szeretettel varjuk onoket.

100%


acum 2 ani

Pensiunea Boros a răspunsKedves Erika. Koszonjuk az ertekeleset es kedveseget. Maskor is szeretettel varjuk onoket

100%


acum 2 ani

Pensiunea Boros a răspunsKoszonjuk ertekeleset. Jo egesseget onoknek es maskor is varunk onoket.

95%


acum 3 ani

Nagyon kedvesek a háziak, nagyon bőséges és első osztályú volt a reggeli.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Katalin. Koszonjuk szepen a kedveseguket. Jo egesseget onoknek es maskor is varunk onoket

100%


acum 3 ani

Csendes, tiszta környezet . Kedves ,udvarias vendégfogadás és nagyon finom ételek fogadtak bennünket. Csak jót tudok mondani. .Köszönjük szepen !

nem volt

Pensiunea Boros a răspunsKedves Attila. Koszonjuk szepen a kedveseguket es nagyon orvendeunk hogy jol erezten magukat. Jo egesseget kivanok onoknek es meg varjuk onoket szeretettel

97%


acum 3 ani

Pensiunea Boros a răspunsKedves Emoko. Koszonjuk ertekeleset es kedveseget. Jo egesseget onoknek es meg varjuk onoket

100%


acum 3 ani

Nagyon jó.

Pensiunea Boros a răspunsKedves Margit. Koszonjuk szepen es jo egesseget onoknek

97%


acum 3 ani

Kényelmes, csendes.

Pensiunea Boros a răspunsKoszonjuk szepen Endre. Nagyon kedvesek .

100%

Politici

Tipcabană
Persoane13 (4 camere, 3 băi)
Perioada de funcționaredeschis tot timpul anului
Ocuparea cazăriidupă ora 15
Părăsirea cazăriiînainte de ora 12
Animalele de companienu sunt acceptate
Fumatuldoar camere de nefumători
Curățeniadin 3 în 3 zile
Limbi vorbitemaghiară, română, engleză
Rezervare

Pret special la perioada tabara de dans, revelion etc.

PlataRezervare fără avans!
Nu este necesar nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.
Modalități de platăcash
Monede acceptateEUR, HUF, RON
Anulare

Dacă anularea se întâmplă cu minim 1 lună înainte de data sosirii, 100 % din valoarea avansului se returnează.

Dacă anularea se întâmplă cu minim 2 săptămâni înainte de data sosirii, 50 % din valoarea avansului se returnează.

Dacă anularea se întâmplă cu minim 2 zile înainte de data sosirii, valoarea avansului nu se returnează.

Facilități

 • Internet gratuit
 • Parcare privată
 • Grădină sau zona verde
 • Schimb de prosoape şi lenjerie de pat

Rezervă acum!

 • Cel mai bun preț garantat
  Pensiunea Boros Sâncraiu garantează prin contract faptul că prețul de aici este prețul cel mai mic. Niciunde nu vei putea rezerva mai ieftin aceeași unitate de cazare!
 • Fără avans
  Pensiunea Boros Sâncraiu nu percepe avans! Poți anula rezervare oricând, fără să plătești taxă de renunțare.
 • Fără taxă de rezervare
  Rezervarea prin Travelminit este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
 • Direct de la proprietar
  Pensiunea Boros Sâncraiu îți va răspunde personal, fără mediator, la toate întrebările!
 • Unitate de cazare recomandată
  Recomandat spre rezervare de Travelminit, pe baza evaluărilor foștilor clienți care s-au cazat aici prin intermediul site-ul nostru!
Ce părere ai despre Travelminit?Mă enerveazăNu-mi placeMi-e totunaÎmi placeÎl ador