Cazare / România / județul Harghita / Lupeni /

Cazare verificată

Pensiunea Muzsikás Lupeni

Stați la Pensiunea Muzsikás în comuna Lupeni, cunoscut de către celebrul scriitor maghiar Tamási Áron. Casă modernă, ospitalitate minunată.

Pensiunea Muzsikás
Lupeni, str. Hadnagyok, nr. 529

46.37857, 25.22282

Arată pe hartă
020

Recomandat în cazul cererilor speciale sau al rezervărilor de grup.
020

Prin trimiterea cererii de ofertă confirmi că ai citit și ai înțeles informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prin trimiterea rezervării confirmi că ai citit și ai înțeles informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

* Câmpuri obligatorii

Evaluări de la oaspeți reali, care au rezervat cu Travelminit

95%

pe baza de 76 evaluări

Calitate/preț97%

Condiții95%

Curățenie96%

Personal98%

Locație96%

Masă98%


acum o lună

 

100%


acum 8 luni

Csak jót tudok írni, a háziak fáradságot nem ismerve szolgáltak ki bennünket..Judith asszony főztje, Áron gazda finomabbnál finobabb, pálinkái, borarai, különleggeség volt számommra, noha nem iszok, de ezeknek az italoknak, nehéz ellen állni.

Az nincs

98%


acum un an

Első gondolatom az volt ,ahol nyitott kapukkal várják az embert , a vendéget ,ott igazán otthon érezheted magad. A házigazdák vendégszeretete, Judit finom ételei, Áron izes beszéde ,esti mulatságok mind megannyi feledhetetlen élmény. Köszönet érte.

100%


acum un an

 

98%


acum un an

A kedvességük, vendégszeretetük ,minden nagyon jó volt.

100%

+ 71 opinii


acum un an

Az étel finom volt

Nem azt kaptuk amit lefoglaltunk.Utunk során a legdrágább és legrosszabb szállásunk volt,ami elrontotta a hangulatunkat.Alapvetö felszerelések hiányoztak. A beigért kompenzáció elmaradt,sőt még a háziasszony sértödött meg.Nyugodt szívvel nem ajánlom senkinek.

34%


acum un an

 

100%


acum un an

Kedvesek, segítőkészek a háziak.

100%


acum un an

A szálláshely üzemeltetői nagyon kedves, barátságos emberek. Az ellátás kitűnő, néhány vacsora utáni kötetlen beszélgetést követően úgy érzi a vendég, mintha régi ismerősöknél lenne vendégségben.

Nincs.

100%


acum un an

Barátságos a család

92%


acum 2 ani

 

100%


acum 2 ani

 

100%


acum 2 ani

Nagyon kedves, vendégszerető házigazdák, igen finom és bőséges ételek. Mindenkinek ajánlom!

Azok nincsenek.

100%


acum 2 ani

A szállásadók -Judith és Áron- nagyon kedves, közvetlen emberek. Az étel bőséges és finom volt, na és áron székely viccei...szóval vissza fogunk térni biztosan!

Nincs.

100%


acum 2 ani

Erdély

Vacsora és a szállás közötti mászkálás

97%


acum 3 ani

Csodálatos vidék, meleg szivü, barátságos vendéglátás kitűnő ellátás.

Nincs.

100%


acum 3 ani

Nagyon családias, barátságos vendéglátás. Érződik, hogy a ház asszonya tapasztalt vendéglátó, s emellett jól főz is.

92%


acum 3 ani

 

93%


acum 3 ani

Nagyon kielégítő volt az étel,nagyon tiszta volt a szállás,és az étkező is. Remek embereket ismertünk meg,a szállásadók személyében.

A szállás nem helyben volt, így 1 Km-t kellett megtenni, ahol a reggeli, és a vacsora volt. Ha a kettő egy helyen lett volna, maximálisan elégedettek lettünk volna.

88%


acum 3 ani

Közvetlen, figyelmes házigazdák, kényelmes ágyak, kitűnő és nagyon bőséges étkezések.

97%


acum 3 ani

 

92%


acum 3 ani

 

100%


acum 3 ani

A frissen sült házikenyér.

Egyszer sem mutatta meg a tulaj, hogy miként játszik a klarinetjén.

97%


acum 3 ani

Családias légkör , jó hangulat , bőséges és finom ételek!

Nincs.

100%


acum 3 ani

 

100%


acum 3 ani

Házias, jó konyha.

A kapacitásánál lényegesebb nagyobb vendéglétszámmal dolgozik, zsúfolt, az információi nagyon felületesek és csak a helyszínen szembesülsz azzal, hogy a 9 ágyas házban 65 fő étkezik. A tisztaság hagy némi kívánni valót, a szállásokon nincs hely szekrénynek, bőröndből élsz napokig. Számlát nem tud adni semmiről. Igényesebb utazóknak nem ajánlanám, és elég nagyképű a reklamáció kezelésben.

62%


acum 3 ani

Nagyon kedvesek,jó humoruak, vendégszeretők! Isteniek az ételek!!!! Judit főztje mindent felülmúlt!! Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek.

Nem találtam.

100%


acum 3 ani

Nem éppen barátságosan fogadott a Vendégház tulajdonosa, Miklós Judit, kissé ideges, feszült volt és közölte, hogy nincs nála hely, de majd megoldja, szerez valahol a közelben. Kérdésünkre azt válaszolta, hogy azért nincs nála hely, mert ő mindenki jelentkezését elfogadja, és akinek nem tud a saját házában szállást biztosítani, azt máshova irányítja. Az új szállás elfogadható volt, de mégis kényelmetlen, mert a Muzsikás Vendégházban volt a reggeli és vacsora, mely 2-3 utcával messzebb volt. Ez nem elfogadható. Azért rendeltük a szállást 2 hónappal ezelőtt, hogy minden rendben legyen! Ne így!

80%


acum 3 ani

Rendkívül kedves és barátságos háziak.

Az nincs.

98%


acum 3 ani

Nagyon kedves fogadtatás, vendégszerető házigazdák,ízletes kiadós étkezések. Az ilyen helyekért és az ilyen emberekért járunk Erdélybe. Köszönünk mindent, még találkozunk ! Ez biztos ! András, Erika és Panna

nincs

100%


acum 3 ani

 

95%


acum 3 ani

Szép tiszta környezet, kaja nagyon finom és több is, mint kellene. A család nagyon kedves és barátságos, remélem még visszatérünk hozzájuk.

Nincs.

100%


acum 3 ani

Nagyon kedves vendéglátók, finom ételek és italok, meglepetés műsorok, jó hangulat!

Nincs.

100%


acum 3 ani

Bőséges, házias, nagyon finom ételek, barátságos, figyelmes vendéglátókkal ,akiknek kiváló humorérzékük van-gyönyörű környezetben. Rugalmasan kezelték, hogy családi okok miatt sajnos 2 éjszaka után távoznunk kellett.

Nincs negatívum.

100%


acum 3 ani

Ahol elhelyeztek bennünket, ott jól éreztük magunkat. Melegszívű, kedves embereket ismerhettünk meg az idős házaspár személyében.

Márciusban foglaltuk le a szállást augusztusi nyaralásunkra. Odaérkezéskor kiderült, hogy nem a Muzsikás vendégházban lesz a szállásunk, hanem máshol. Ott csak az étkezések történnek a számunkra. Ezt természetesen március óta senki nem jelezte nekünk. ( Mint kiderült a 29 férőhelyes vendégházba 50-60 fő volt arra a hétre odarendelve,akiket a faluba itt-ott elhelyeztek.) Nem tudom, kinek mit ígértek, de mi csalódottak voltunk, mert nem azt kaptuk, amit az interneten hirdettek.

83%


acum 3 ani

Nagyon jól éreztük magunkat,nagyon finomakat ettünk!Kedves barátságos fogadtatás,és ami a legfontosabb kedves emberek vettek minket körül :) Csak ajánlani tudjuk mindenkinek :) :) :D

100%


acum 3 ani

Kiváló vendéglátás, finom ételek.

100%


acum 3 ani

Aki szereti a barátságos embereket és az igazi székely embereket, ami ízletes és nagyon finom, bátran ajánljuk Judithot és csapatát!

98%


acum 3 ani

Kedves és barátságos vendéglátók, finom, házias és bőséges ételek, családias hangulat.

100%


acum 3 ani

Ott tartózkodásunk során családias ellátásban részesültünk. Mindenkire figyelnek és van egy-egy kedves szavuk a vendégekhez. A felmerülő problémákra megoldást keresnek. Figyelemmel kísérik a vendégek programjait, ha szükséges tanácsokkal látják el őket illetve ha, kérik nívós programokat is szerveznek számukra. A reggeli és vacsora bőséges, tájjellegű, változatos és ízletes. Figyelnek, hogy mindenki jóllakjon, egyéni igényeket is figyelembe veszik. Vacsora után időnként meglepetés műsorokkal kedveskednek.

100%


acum 3 ani

 

97%


acum 3 ani

 

89%


acum 3 ani

Bőséges és finom ételek.

A szállás paraméterei nem mindenben feleltek meg amnak, amit lefoglaltunk.

87%


acum 3 ani

 

100%


acum 3 ani

Csak jókat tudok mondani,a szállásadók nagyon kedvesek,finom és sok az ennivaló!

Nem tudok mondani semmit.

100%


acum 3 ani

Kiváló minden.

100%


acum 3 ani

 

100%


acum 3 ani

 

85%


acum 3 ani

Szállásadóink nagyon barátságos és készséges székely emberek. Az étkezések bőségesek, választékosak és nagyon finomak voltak. A szálláshellyel is meg voltunk elégedve.

98%


acum 3 ani

Fel sem bírom sorolni milyen fantasztikusan éreztük magunkat, milyen jókat ettünk! Nem tudom elmondani, milyen szíves vendéglátásban volt részünk! Bőséges és finom ételekkel kínáltak, csupa házi ételekkel! Mindenkinek jó szívvel ajánlom vendéglátónkat, felejthetetlen élmény volt! Remélem nagyon hamar visszatérhetünk!

100%


acum 3 ani

Csak pozitívumokról tudunk beszélni. A szállás kényelmes, az ellátás kiválló. Nagyon köszönjük a házigazdának a kedvességét, a figyelmességét, a finom házias ízeket és a bőséges kínálatot. Visszatérünk mindenképpen.

semmi.... :)

100%


acum 3 ani

Nincs.

Máshova szállásolt el minket. Kiszolgálás lassú, étel kevés. Nem alkalmazkodik a vendégekhez.

38%


acum 3 ani

 

100%


acum 3 ani

A szállás, az ételek és a hangulat is fantasztikus volt. A házigazdák nagyon kedvesek voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nincs.

100%


acum 3 ani

Tökéletes hely csillagtúrák kiindulópontjának. Kedves, figyelmes vendéglátásban volt részünk. Nagyon jól éreztük magunkat.

Nem volt.

100%


acum 4 ani

 

100%


acum 4 ani

Kedves, vendégszerető család. Nyugodt, tiszta környezet. Köszönet érte. Ajánlom mindenkinek.

Nincs.

100%


acum 4 ani

A vendéglátó igyekvő, törekszik a megfelelő színtű ellátásra, de nekünk úgy tűnik, sokat vállal a munkából magára egy főre (még ha néha a család betud segíteni akkor is), ami sok az sok!

Nincs negatívum (szóra sem érdemes).

82%


acum 4 ani

Nagyon barátságos, kedves vendéglátók! Különlegesen finom ételek!

NINCS!

98%


acum 4 ani

Mindenkinek csak ajánlani tudom. A házigazdák mindent megtesznek azért, hogy vendégeik jól érezzék magukat.

100%


acum 4 ani

Családias, barátságos fogadtatás várt bennünket a késői érkezésünk ellenére is. Köszönjük a finom, bőséges, változatos, különleges ételeket, a kedves vendéglátást, a figyelmességet. Örülünk, hogy a Muzsikás Vendégházat választottuk, nagyon jól éreztük itt magunkat. Felejthetetlen emlék marad számunkra ez az egy hét, visszavágyunk Erdélybe!

100%


acum 4 ani

Gyönyörű környezet, első osztályú ellátás.

100%


acum 4 ani

Fantasztikus vendéglátó a háziasszony,szívvel-lélekkel csinálja a nyaraltatást,mindent elkövet,hogy a vendégei kedvében járjon,szinte minden napra kitalál valami meglepetést. mindenkinek jó szívvel ajánlom ,a főztjei isteniek. ha tehetjük még visszamegyünk hozzájuk. köszönünk mindent Juditnak és családjának.

100%


acum 4 ani

Szeretetteljes, családi légkör, humorral, rendezvénnyel tarkítva, mindent a vendégek ellátásáért mind elhelyezésben, mind kiszolgálásban. Felülmúlhatatlan vendéglátás, mely szívből jön és nem a pénzről szól. Hosszú évek óta járom Erdélyt, de ilyen szeretetben, ellátásban soha nem volt részem. Csak köszönettel tartozunk vendéglátóinknak, akik mindent megtesznek azért, hogy az Erdélybe látogató visszatérjen, és nem csak a látnivalókért hanem a vendégszeretetért, bár ez nem is megfelelő kifejezés, mert itt mindenki otthon érzi magát. Az év kiemelkedő vendéglátói címet adományozzuk Nekik.

100%


acum 4 ani

Minden képzeletet felülmúló ellátás. Ínycsiklandó ételek, bőségesen tálalva. Amennyiben az étel nem felelt meg lányunk diétájának, külön főztek neki. Az esték jó kedvvel, vidáman teltek, amiből a kitűnő humorral megáldott háziak is kivették a részüket. A vendéglátók mindenre odafigyelnek, kedvesek, készségesek. Az újonnan érkezett vendégeknek táncos, verses műsorral is kedveskednek. Annyira jól érezte magát az egész család, hogy egybehangzóan megszavaztuk: VISSZATÉRÜNK JUDITÉKHOZ!!!!

Olyat nagyítóval sem találhattunk!

100%


acum 4 ani

A házigazdák vendégszeretete, csodálatos helyi (Erdélyi) ételkülönlegességek, a finom pálinkák, a jó sörök, az esti barátias beszélgetések, a házigazda (Áron) huncut székely viccei, az Erdélyi folklór meglepetés est tánccal, élő zenével.

Nincs ilyen!

100%


acum 4 ani

 

97%


acum 4 ani

Nagyon kedves, igazi székely vendéglátók. Csendes, nyugodt környezet, családoknak ajánlom.

100%


acum 4 ani

Csodás napokat töltöttünk Farkaslakán, mondhatni,a legjobb választás volt. 100 km-es körzetben nagyon sok szép látnivaló van. Köszönjük a családias hangulatot, a barátságos, közvetlen vendégszeretetet az egész családnak. A ház asszonya Judit,aki vendéglátásból *10-est érdemel, kitűnő ételekkel, házi kenyérrel, kaláccsal, lekvárokkal,sajtokkal,házi tejjel kényeztetett bennünket. Mindenkinek szívből ajánlom.Különösen azoknak, akik unják már a szállodák egyhangúságát,akik egy vidéki székely család életébe szeretnének bepillantást nyerni és ezzel együtt maximális vendégszeretetüket élvezni.

100%


acum 5 ani

Fejedelmi módon lettünk megvendégelve. Nagyon barátságos vendéglátók, kedves meglepetésként ért bennünket a muzsikás fogadtatás. Friss háznál sütött kenyér volt minden nap és igény szerint házias ételeket kaptunk. Felsorolni is nehéz lenne a sokféle finom csemegét. Családias, közvetlen igazi barátságos szállás.

100%


acum 5 ani

Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. A házigazdák vendégszeretőek, minden kívánságunkat lesték. A menü bőséges volt, melyet a helyi specialitásokból állítottak össze. Szívélyesen és napra készen tájékoztattak a helyi viszonyokról, látványosságokról Családias hangulatot varázsoltak esténként.

100%


acum 5 ani

Kedvesek, figyelmesek, jó konyha.

97%


acum 5 ani

Tiszta, családias, vendégszerető pihenésre tökéletesen megfelelő . A szállásadók igazi székely finomságokkal látnak vendégűl.

100%


acum 5 ani

Maximálisan meg voltunk elégedve. A háziak kedvesek, az ellátás bőséges és nagyon finom.

100%


acum 6 ani

Segítőkész, kedves vendéglátók, finom ételek, hangulatos esték, ízes beszélgetésekkel.

80%


acum 6 ani

Kellemes környezet, közvetlen hangulat, kedves vendéglátók.

Nehéz volt megtalálni a vendégházat, a helyiek sem ismerik, nem tudtak egyértelmű útbaigazítást adni.

60%

Condiții

Tipcasă de oaspeți
Persoane9 (3 camere, 2 băi)
Perioada de funcționaredeschis tot timpul anului
Ocuparea cazăriidupă ora 17
Părăsirea cazăriiînainte de ora 10
Accesibil oaspeților cu dizabilităținu
Acceptă animale de companienu
Fumatulinterzis
Limbi vorbitemaghiară, română
PlataRezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.
Modalități de platăCash
Valute acceptateHUF, RON, EUR

Dotări și servicii

Exterior
 • Grătar · gratuit
 • Ceaun · gratuit
 • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
 • Parcare
Servicii
 • Masă
 • Internet / WiFi · gratuit
 • Încălzire · gratuit

Descriere

Pensiunea Muzsikás din Lupeni este locul de naștere al lui Tamási Áron și își așteaptă oaspeții care doresc cu nerăbdare o cazare de înaltă calitate, accesibilă și familiară. La 10 km de Odorheiu Secuiesc, în apropierea drumului principal 13A spre Sovata și Târgu Mureș, este satul iubit al marelui scriitor secui, al cărui centru, într-un mediu liniștit și liniștit, vă așteaptă să experimentați ospitalitatea unei adevărate familii secuiești . Pensiunea noastră are 3 dormitoare și 2 băi pentru 9 persoane.

Lupeni este amplasat optim din punct de vedere geografic pentru cei care doresc să exploreze Ținutul Secuiesc. Mina de sare din Praid se află la 27 km, Sovata 35 km, Șumuleu-Ciuc 60 km, Lacul Sf. Anna 100 km distanță, pentru a numi câteva dintre destinațiile din zonă.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepţie non-stop sau opţiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; DVD playere în camere sau în saloanele; Schimb de prosoape şi lenjerie de pat; Încălzire centrală; Gril; Muzică live.

Rezervă acum!

 • Cel mai bun preț garantat
  Pensiunea Muzsikás Lupeni garantează prin contract faptul că prețul de aici este prețul cel mai mic. Niciunde nu vei putea rezerva mai ieftin aceeași unitate de cazare!
 • Fără avans
  Pensiunea Muzsikás Lupeni nu percepe avans! Poți anula rezervare oricând, fără să plătești taxă de renunțare.
 • Fără taxă de rezervare
  Rezervarea prin Travelminit este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
 • Direct de la proprietar
  Pensiunea Muzsikás Lupeni îți va răspunde personal, fără mediator, la toate întrebările!