Confidențialitate și cookie-uri

Introducere

Apreciem încrederea acordată pentru TRAVELMINIT INTERNATIONAL SRL (domenii: travelminit.ro, travelminit.hu, travelminit.com, travelminit.eu). De aceea, ne obligăm să protejăm datele personale ale dvs.. Politica noastră de confidențialitate se referă la toate serviciile oferite de TRAVELMINIT INTERNATIONAL SRL, care sunt legate de pagina web, în continuare: Travelminit.

Colectarea datelor

Travelminit folosește două metode pentru colectarea informațiilor:

1. De la proprietari, care și-au înregistrat unitatea de cazare. Prin această metodă, proprietarii ne asigură următoarele informații: nume, adresă de e-mail, număr de telefon, adresă poștală, date despre afacerea lor etc. Datele menționate anterior, sau orice tip de informații pe care ni le încredințați, sunt protejate, nu pot fi transferate unor terțe persoane. Travelminit folosește aceste date doar pentru a ține legătura cu propietarii unităților de cazare. Datele legate de anunțul cazării (de ex. adresă, număr de telefon, adresă de e-mail etc.) vor fi afișate public pentru vizitatorii Travelminit. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru datele care vor apărea public, pentru că acestea contribuie la îndeplinirea obiectivului.

2. De la vizitatorii sau călătorii, care au făcut rezervare. Dumneavoastră, pentru a trimite o interesare/rezervare prin sistemul Travelminit, trebuie să introduceți date personale, care ajută la finalizarea rezervărilor. Datele personale cerute de sistem sunt: numele, adresă de e-mail, adresă, adresă IP, mesaje private, detaliile rezervării, informații despre rezervare. Aceste informații sunt necesare proprietarilor pentru finalizarea rezervării cu succes. Proprietarii, care au anunțuri la noi (de programe/cazare/călătorie) fac tot posibilul pentru a vă păstra datele în siguranță, nu furnizează aceste date la terțe persoane.

Prelucrarea și servirea datelor

Datele de contact, care au fost introduse (în timpul înregistrării, rezervării etc.) sunt folosite de Travelminit pentru activități de marketing, sau pentru realizarea studiilor (de ex. opinie despre: cazare, program, călătorie). Dacă nu mai doriți să primiți newsletter-ul nostru, vă rugăm, să ne anunțați la adresa info@travelminit.ro, sau să vă dezabonați printr-un click la link-ul, care vă dă această posibilitate, din newsletter.

Datele personale nu sunt transferate părților terțe, numai pentru autorităților competente (de ex: guvernul, organizări administrative), dacă este necesar. Reprezintă excepție informația trimisă proprietarului, la momentul interesării sau rezervării.

Datele introduse în momentul abonării la newsletter, oferte promoționale (și alte liste de marketing) sunt folosite doar de Travelminit (reprezintă excepție cazul, în care abonatul a ales și alte tipuri de newsletter). În acest caz, Travelminit, cu o anumită regularitate le trimite mesaje abonaților. Dezabonarea poate fi efectuată în newsletter-uri, sau poate fi anunțată în e-mail.

Cooki-uri

Pentru a folosi pagina Travelminit, sau serviciile oferite de aceasta, este necesar, ca browser-ul (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Chrome, Opera etc.) dvs. să permită cookie-urile, care vă ajută browser-ul dvs. să fie recunoscut de către website. Există mai multe tipuri de cooki-uri: tehnice, funcționale, analitice, comerciale. Cu ajutorul acestora, pagina Travelminit devine mai personalizată, poate să ofere servicii de calitate superioară.

Responsabilitate

Vizitatorul paginii Travelminit (www.travelminit.eu), folosind pagina, trebuie să accepte Termenii și Condițiile. Travelminit respectă condițiile notate mai sus, însă, cu toate acestea, nu își asumă responsabilitate asupra daunelor cauzate (directe sau indirecte) de folosirea sistemului.

Contact

Vă rugăm, să ne comunicați comentariile la adresa info@travelminit.ro.