• română
  • USD $

Contract Promoții Travelminit

ACT ADIȚIONAL

la Condiții generale de rezervare și comercializare de servicii turistice, care a intrat în vigoare în momentul în care Turistul a inițiat o rezervare prin platforma deținută de agenția Travelminit

 

Contractul se completează cu un nou capitol, acesta având numărul 12, cuprinzând toate detaliile legat de Promoții Travelminit.

Definiții:

Promoții Travelminit (”Promoții”) - serviciu oferit de agenția Travelminit, prin care oferă spre vânzare pachete turistice predefinite la un preț redus față de cel standard. Rezervarea acestora se efectuează fără precizarea datelor de check-in și check-out, detalii care se stabilesc între Unitate de cazare și Turist, având în vedere perioadele de valabilitate stabilite pentru Promoțiile Travelminit în care poate avea loc șederea.

În cazul în care Turistul achiziționează Promoții Travelminit, intră în vigoare punctul 12, înlocuind următoarele puncte din Condiții generale de rezervare și comercializare de servicii turistice: 2, 3, 4, 5, 6.

12. Promoții

12.1 Travelminit oferă Turistului posibilitatea de a rezerva pachete exclusive, regăsite doar în oferta Travelminit.

12.2 Procedura de cumpărare a Promoțiilor Travelminit:

Pasul 1: Turistul înregistrează în Sistemul Travelminit, prin subdomain-ul promotii.travelminit.ro o rezervare de Promoții Travelminit, adică inițiază achiziția Promoțiilor Travelminit menționate, printr-o simplă alegere a pachetului corespunzător, precizând datele sale de contact, cu specificarea perioadei de ședere dorite.

Pasul 2: Turistul are la dispoziție 2 zile pentru inițierea plății, iar achiziția se consideră finalizată cu succes în cazul în care Travelminit încasează plata în total. Plata se poate efectua prin modalitățile marcate în anunțul Promoțiilor Travelminit. În caz de neplată în 2 zile, achiziția inițiată se anulează.

Pasul 3: Având în vedere plata efectuată, Sistemul Travelminit transmite Turistului datele de contact ale Unității de cazare, al cărei pachet a fost achiziționat cu succes, oferind astfel Turistului posibilitatea de a lua legătura cu Unitatea de cazare, în vederea stabilirii perioadei exacte de ședere, în funcție de perioada de disponibilitate a acesteia.

Pasul 4: Travelminit achită contravaloarea Promoțiilor Travelminit către Unitatea de cazare, conform contractului cu aceasta.

Rezervarea în Sistemul Travelminit rămâne fără datele de check-in și check-out, deoarece aceste detalii se stabilesc ulterior între Unitate de cazare și Turist.

12.3 Procedura de utilizare a Promoții Travelminit:

12.3.1 Promoțiile Travelminit pot fi utilizate în condițiile stabilite de Unitatea de cazare, în perioadele de ședere oferite în anunț, și conțin doar serviciile enumerate, adică pot fi utilizate doar în configurațiile publicate în anunț, și nu se cumulează cu alte oferte ale Unității de cazare.

12.3.2 După achitarea Promoțiilor Travelminit, este obligația Turistului să stabilească perioada de ședere, precum și toate detaliile rezervării cu Unitatea de cazare, iar Travelminit nu răspunde pentru aceste detalii discutate exclusiv direct.

12.3.3 Promoțiile Travelminit sunt valabile în perioadele de ședere oferite de Unitățile de cazare, și pot fi transferabile altei persoane în cazul în care nu au fost achiziționate cu vouchere de vacanță.

12.4  Procedura aplicată în caz de anulare sau neprezentare, sau neînțelegere privind datele check-in și check-out:

12.4.1 Suma plătită în cadrul achiziției Promoțiilor Travelminit este nerambursabilă, adică în caz de anulare sau neprezentare la data stabilită, aceasta se pierde.

12.4.2 Turistul acceptă în momentul rezervării faptul că în perioada valabilității Promoțiilor Travelminit pot apărea zile ocupate privind disponibilitatea Unității de cazare, iar în acest caz trebuie stabilită o altă perioadă de ședere, în funcție de disponibilitatea Unității de cazare. În caz de neînțelegere între Unitatea de cazare și Turistul, privind perioada exactă, suma nu se returnează Turistului.

 

Celelalte condiții din Condiții generale de rezervare și comercializare de servicii turistice rămân neschimbate.

Despre noi · Contact

Protecția datelor · Informare despre cookie-uri · Termeni și condiții · Contract cu turistul · Licență de turism · Brevet de turism · Polița de asigurare · ANPC · SOL

Cont pentru oaspete · Înscriere la newsletter · Cumpărare Voucher Travelminit · Plată avans cazare · Tichete de vacanță · Card de vacanță · Promoții Travelminit

City break Budapesta: The Three Corners Hotel Anna Budapest · Stațiuni balneare din România · Cabane în Transilvania · Cereri pentru grupuri · Pârtii de schi România · Cazare România · Cazare Litoral România · Cazare București · Cazare Transilvania · Cazare Cluj-Napoca · Cazare Brașov · Cazare Sinaia · Cazare Bușteni · Cazare Mamaia · Cazare Vama Veche · Cazare Eforie Nord · Cazare Ținutul Secuiesc · Cazare Lacul Roșu · Cazare Cheile Bicazului · Cazare Lacul Ursu · Cazare Salina Praid · Cazare Piatra Secuiului · Cazare Lacul Sfânta Ana · Cazare Cheile Turzii · Cazare Praid · Cazare Rimetea · Hotel Sinaia · Hotel Brașov

Admin cazări · Promovare unitate de cazare · Sistem rezervări directe (ReDi) · Mentorul te ajută

Admin afiliați · Program de parteneriat affiliate

Modalități de plată · Mastercard · VISA · Maestro · Virament bancar · Voucher Travelminit · Vouchere de vacanță · Sodexo · Up · Edenred · Secured by PositiveSSLMastercardVISAMaestroVirament bancarVoucher TravelminitSodexo tichet de vacanță, Sodexo card de vacanță, Sodexo voucher de vacanțăUp tichet de vacanță, Up card de vacanță, Up voucher de vacanțăEdenred tichet de vacanță, Edenred card de vacanță, Edenred voucher de vacanțăSecure SSL encryption

Travelminit Îți rezervăm cazarea