Contract Promoții Travelminit

ACT ADIȚIONAL

la Condiții generale de rezervare și comercializare de servicii turistice, care a intrat în vigoare în momentul în care Turistul a inițiat o rezervare prin platforma deținută de agenția Travelminit

 

Contractul se completează cu un nou capitol, acesta având numărul 12, cuprinzând toate detaliile legat de Promoții Travelminit.

Definiții:

Promoții Travelminit (”Promoții”) - serviciu oferit de agenția Travelminit, prin care oferă spre vânzare pachete turistice predefinite la un preț redus față de cel standard. Rezervarea acestora se efectuează fără precizarea datelor de check-in și check-out, detalii care se stabilesc între Unitate de cazare și Turist, în termenul de valabilitate a Promoțiilor Travelminit.

În cazul în care Turistul achiziționează Promoții Travelminit, intră în vigoare punctul 12, înlocuind următoarele puncte din Condiții generale de rezervare și comercializare de servicii turistice: 2, 3, 4, 5, 6.

12. Promoții

12.1 Travelminit oferă Turistului posibilitatea de a rezerva pachete exclusive, regăsite doar în oferta Travelminit.

12.2 Procedura de cumpărare a Promoțiilor Travelminit:

Pasul 1: Turistul înregistrează în Sistemul Travelminit, prin subdomain-ul promotii.travelminit.ro o rezervare de Promoții Travelminit, adică inițiază achiziția Promoțiilor Travelminit menționate, printr-o simplă alegere a pachetului corespunzător, precizând datele sale de contact, însă fără stabilirea perioadei de ședere.

Pasul 2: Turistul are la dispoziție 5 zile lucrătoare în vederea achitării contravalorii Promoțiilor Travelminit, după care achiziția se consideră finalizată cu succes. Plata se poate efectua prin modalitățile marcate în anunțul Promoțiilor Travelminit. În caz de neplată în 5 zile lucrătoare, achiziția inițiată se anulează.

Pasul 3: Având în vedere plata efectuată, Sistemul Travelminit transmite Turistului datele de contact ale Unității de cazare, al cărei pachet a fost achiziționat cu succes, oferind astfel Turistului posibilitatea de a lua legătura cu Unitatea de cazare, în vederea stabilirii perioadei exacte de rezervare, în funcție de perioada de disponibilitate a acesteia.

Pasul 4: Travelminit achită contravaloarea Promoțiilor Travelminit către Unitatea de cazare.

Rezervarea în Sistemul Travelminit rămâne fără datele de check-in și check-out, deoarece aceste detalii se discut ulterior cu Unitatea de cazare.

12.3 Procedura de utilizare a Promoții Travelminit:

12.3.1 Promoțiile Travelminit pot fi utilizate în condițiile stabilite de Unitatea de cazare, pentru perioadele menționate în anunț, și conțin doar serviciile enumerate, adică pot fi utilizate doar în configurațiile publicate în anunț, și nu se cumulează cu alte oferte ale Unității de cazare.

12.3.2 După achitarea Promoțiilor Travelminit, este obligația Turistului să stabilească perioada de ședere, precum și toate detaliile rezervării cu Unitatea de cazare, Travelminit nu răspunde pentru discuțiile purtate în afara Sistemului Travelminit.

12.3.3 Promoțiile Travelminit sunt valabile timp de 1 an de la data achiziției, și pot fi transferabile altei persoane în cazul în care nu au fost achiziționate prin tichete sau card de vacanță.

12.4  Procedura aplicată în caz de anulare sau neprezentare, sau neînțelegere privind datele check-in și check-out:

12.4.1 Suma plătită în cadrul achiziției Promoțiilor Travelminit este nerambursabilă, adică în caz de anulare sau neprezentare la data stabilită, aceasta se pierde.

12.4.2 Turistul acceptă în momentul rezervării faptul că în perioada valabilității Promoțiilor Travelminit pot apărea zile ocupate privind disponibilitatea Unității de cazare, iar în acest caz trebuie stabilită o altă perioadă de ședere, în funcție de disponibilitatea Unității de cazare. În caz de neînțelegere între Unitatea de cazare și Turistul, privind perioada exactă, suma nu se returnează Turistului.

 

Celelalte condiții din Condiții generale de rezervare și comercializare de servicii turistice rămân neschimbate.