Reguli de rezervare

Unitatea ta de cazare poate fi rezervată doar cu îndeplinirea anumitor condiții? Îți arătăm cum poți seta regulile de rezervare în anunțul tău.

În primul rând este nevoie să te autentifici în contul tău propriu, să dai click pe denumirea unității ale cărei setări dorești să modifici, după care accesează meniul Datele unității, și submeniul Reguli de rezervare. Mai apoi apasă butonul creare regulă de rezervare.

Regulile pe care le poți seta sunt următoarele:

  • Numărul minim de persoane-, numărul minim de nopți-, sau numărul maxim de nopți pentru care accepți rezervări
  • Numărul minim de zile înainte de check-in pentru realizarea unei rezervări
  • Zilele în care nu dorești să se facă check in-uri
  • Zilele în care nu dorești să se facă check out-uri
  • Iar privind mesele asigurate: Numai cu mic dejun, numai cu prânz, numai cu cină, numai cu demipensiune, numai cu pensiune completă, sau numai all inclusive.

În cazul în care pentru o anumită perioadă unitatea ta de cazare poate fi rezervată doar pentru minim 2 persoane și pentru minim 2 nopți, poți seta acest lucru în următorul fel:

La regula Pentru minim x persoane introduci cifra doi, după care setezi perioada, fie pentru una nedeterminată, fie pentru una exactă, folosind calendarul.

La fel procedezi și în cazul regulei de rezervări pentru minim x nopți.

Atenție: În acest formular trebuie doar să definești regulile cu care lucrezi. În cazul în care dorești să le modifici, de ex. să scoți o anumită perioadă pentru care nu se mai aplică regula, sau să utilizezi regula ulterior pentru o altă perioadă, nu este necesar să adaugi încă o dată această regulă sau una similară, ci doar să scoți sau să extinzi perioada în meniul Prețuri și disponibilități zilnice.

La fel, nu este necesar să adaugi o regulă nouă referitoare la numărul minim de nopți nici atunci când dorești să modifici numărul setat anterior (în cazul nostru cifra doi).

Tot în acest meniu trebuie să modifici de exemplu, dacă dorești să setezi regula de minim 3 nopți pentru rezervările care vor avea check-inul între perioada 20-25 noiembrie, introducând doar acest lucru manual în căsuțele aferente.

Acum pentru perioada de 24-26 noiembrie ai setat regula: rezervare cu o durată de minim 3 nopți, iar pentru perioada aleasă anterior a rămas neschimbată regula: rezervare cu o durată de minim 2 nopți.

Pentru a primi rezervări într-un număr cât mai mare, te sfătuim să îți setezi doar regulile strict necesare.

Cât de utilă a fost această informație?DelocNu preaMi-e totunaSuficientFoartetrimit feedback