Reduceri și suprataxe

Dorești să-ți transformi oferta într-una mai simpatică și să crești numărul camerelor vândute? Acum îți arătăm cum poți modifica anunțul tău, încât să fie mai atractiv vizitatorilor.

În primul rând este nevoie să te autentifici în contul tău propriu, să dai click pe denumirea unității ale cărei setări dorești să modifici. Accesează meniul Datele unității, și alege submeniul Reduceri și suprataxe. Mai apoi apasă butonul creare reducere sau suprataxă.

Sunt afișate cu verde următoarele șase tipuri de reduceri care sunt folosite cel mai des de către parteneri:

 • Reducere de pre-rezervare, aceasta este echivalentul denumirii early booking. Aici poți seta un preț mai redus pentru turiștii care doresc să-și finalizeze o rezervare din timp.
 • Reducere last minute, este cea mai ușoară modalitate de a-ți vinde ultimele camere rămase.
 • Reducere de long stay. Aici poți oferi reduceri pentru turiștii care fac rezervare pentru o perioadă mai lungă.
 • Reducere O noapte gratis. Poți oferi nopți gratuite, atunci când turiștii își rezervă mai multe nopți de cazare.
 • Reducere pentru grupuri. Prin această reducere poți atrage mai multe rezervări de grup.
 • Reducere ocazională, ceea ce te ajută de ex. să-ți vinzi camerele pentru perioadele de extrasezon.

În cazul în care dorești să setezi de ex. o reducere de last minute, dai click pe această opțiune, după care poți configura detaliile acesteia.

 1. Primul pas este să definești valoarea reducerii oferite cu ajutorul meniului derulant. Poți preciza acest lucru în procente sau într-o sumă fixă.
 2. Al doilea pas este precizarea condiției în care este valabilă reducerea (de ex. este valabilă pentru rezervări realizate cu 5 zile înainte de check-in).
 3. Apoi trebuie specificat dacă reducerea se aplică în cazul întregii unități sau doar în cazul unor tipuri de camere.
 4. Înainte să salvezi setările, marchează perioada în care este valabilă reducerea.

Atenție: În acest formular trebuie doar să definești reducerile cu care dorești să lucrezi. În cazul în care dorești să le modifici, de ex. să scoți o anumită perioadă pentru care nu se mai aplică reducerea, sau să utilizezi reducerea ulterior pentru o altă perioadă, nu este necesar să adaugi încă o dată această reducere sau una similară, ci doar să scoți sau să extinzi perioada în meniul Prețuri și disponibilități zilnice.

Tot în acest meniu ai posibilitatea de a seta și unele suprataxe. Acestea sunt marcate cu roșu și poți opta pentru următoarele:

 • Suprataxă de weekend,
 • Suprataxă de short stay,
 • Suprataxă ocazională
 • Pașii setării unei suprataxe sunt identici cu cei ai reducerilor.

  Sfatul nostru este ca în meniul Reduceri și suprataxe să setezi doar suprataxa cu care dorești să lucrezi, iar ulterior poți modifica perioadele în care se aplică suprataxa, ori de câte ori dorești, bifând căsuța Reduceri și suprataxe în meniul Prețuri și disponibilități zilnice.

  Cât de utilă a fost această informație?DelocNu preaMi-e totunaSuficientFoartetrimit feedback