Cum să-mi actualizez calendarul de disponibilitate?

Prin acest tutorial echipa Travelminit îți prezintă cum poți marca disponibilitatea privind capacitatea întregii unități, chiar și a camerelor.

În primul rând, este nevoie să te autentifici în contul tău propriu, să dai click pe denumirea unității al cărei calendar dorești să actualizezi, apoi accesezi meniul Prețuri și disponibilități zilnice.

Sus în partea dreaptă a paginii, prima opțiune bifată este Disponibilitatea. Perioada selectată în mod standard este următoarea lună, pe care o poți modifica accesând meniul derulant sau selectând o anumită perioadă.

În prima parte ai opțiunea de a marca disponibilitatea întregii unități, aceasta fiind cea mai simplă modalitate de a marca zilele ocupate. Bifând o zi ocupată în această secțiune, blochezi toate camerele pe zilele respective. Ai marcat greșit? Debifează data respectivă.

În următoarele secțiuni poți marca disponibilitatea separat pe fiecare cameră. Ți s-au ocupat toate camerele twin pentru data de 20 decembrie? Marchezi acest lucru bifând căsuța corespunzătoare. În cazul în care s-au ocupat 3 camere din cele 15, dai click pe câmpul respectiv și modifici numărul camerelor disponibile.

Toate modificările efectuate se vor salva în mod automat. Nu-ți face griji, modificările se pot revoca exact în ordinea inversă în care le-ai efectuat, cu ajutorul butonului revoc.

După ce ți-ai actualizat calendarul, nu uita să apeși butonul declar că este actualizat calendarul, astfel vei primi automat statusul Garantat disponibil, ceea ce oferă turiștilor încredere.

Mențineți disponibilitatea actualizată într-un mod facil și foarte rapid!

În cazul în care ai întrebări sau nelămuriri la oricare dintre pașii prezentați, contactează-ne, te ajutăm cu drag.


De ce este utilă actualizarea calendarului? Dacă calendarul tău este actualizat, primești cereri doar pentru perioade care sunt încă disponibile, prin urmare nu va trebui să răspunzi la cereri inutile și economisești timp.

Ce înseamnă actualizarea și cât timp necesită? Actualizarea înseamnă marcarea zilelor complet ocupate în calendar și salvarea modificărilor – aceasta poate fi făcută în câteva secunde.

Cât de des este recomandat să actualizezi calendarul? Este recomandat să marchezi calendarul din moment ce unitatea devine complet ocupată.

Cum te ajută acest e-mail de reamintire? Cu ajutorul e-mail-ului de reamintire actualizarea poate să devină o rutină simplă și comodă, astfel niciodată nu va fi omisă. Tu decizi la ce oră și cât de des vrei să primești email-uri. Actualizarea poate fi făcută cu câteva click-uri din e-mail, chiar și fără logare.

Care sunt beneficiile adiționale ale actualizării? Cât timp calendarul tău este actualizat, unitatea de cazare va avea statusul "Garantat disponibilă", care înseamnă că vă vom recomanda pentru perioadele disponibile înainte de celelalte unități de cazare. De asemenea, actualizarea se răsplătește cu o creștere semnificativă a poziției. Pentru a păstra statusul ”verde” de prioritate, te rugăm să-ți actualizezi calendarul în mod regulat!

Cât de utilă a fost această informație?DelocNu preaMi-e totunaSuficientFoartetrimit feedback