Prețuri zilnice

Lucrezi cu prețuri dinamice? În acest video îți vom arăta cum poți actualiza prețurile zilnice.

În funcție de tipul de cameră, planul tău tarifar poate conține prețuri standarde, prețuri diferențiate în funcție de sezoane, sau prețuri zilnice.

Pentru setarea prețurilor zilnice, autentifică-te în contul tău propriu, dă click pe denumirea unității ale cărei prețuri dorești să modifici, apoi accesează meniul Prețuri și disponibilități zilnice.

Prima dată trebuie să bifezi meniul Prețuri zilnice, sus în partea dreaptă a paginii, după care poți efectua modificările dorite. Alegând un anumit tip de cameră, trebuie doar să dai click pe câmpul care conține prețul și poți să transcrii manual prețul anterior. Spre exemplu: modificăm prețul Suitei Deluxe cu pat matrimonial pentru data de 17 noiembrie la 200 de lei.

În cazul în care ai setat anterior că prețul camerei diferă în funcție de persoane și ai precizat mai multe prețuri, acest lucru poate fi verificat ușor ulterior, deoarece sub preț apare un asterisc.

Vrei să vizualizezi cum variază prețul camerei în funcție de numărul persoanelor? Apasă săgeata lângă prețul camerei respective, astfel ți se vor derula prețurile detaliate.

Ai aceeași preț pentru camere indiferent de numărul de persoane? În acest caz poți introduce noile prețuri cu ușurință, dacă dai click pe căsuța care conține prețul respectiv. Astfel suma introdusă îți va suprascrie fiecare preț al acelei camere pe ziua respectivă. Vezi în exemplul nostru camera pentru 3 persoane.

Atenție: dacă dorești să setezi prețuri zilnice pentru o cameră al cărei preț diferă în funcție de numărul persoanelor, este necesar să transcrii prețul pentru fiecare caz. Îți propunem, ca atunci când modifici prețul unei astfel de camere, să deschizi detaliile cu săgeata și completezi manual noile valori.

În cazul în care vrei să setezi prețul camerei pentru o perioadă mai îndelungată, ai posibilitatea să îl ajustezi cu foarte puține setări manuale. Ai la dispoziție modalitatea de editare multiplă. Filtrezi perioada dorită sus în partea dreaptă a paginii, iar în coloana Editare multiplă, după introducerea valorii, dai click pe săgeata galbenă.

Ai efectuat o editare multiplă greșită? Nu-ți face griji, modificările se pot revoca cu ajutorul butonului revoc.

În cazul în care dorești să scazi sau să mărești prețul actual al camerei, este necesar să introduci doar diferența dorită, cu minus sau plus, iar sistemul va scade sau va adăuga suma respectivă în mod automat.

Propunem utilizarea prețurilor dinamice, în cazul în care vrei să ai rezervări în extrasezon, sau dacă ai foarte multe camere libere într-o anumită perioadă. Prețurile mai avantajoase, combinate eventual cu diferite reduceri, ajută ca anunțul tău să fie mai atractiv și să vinzi cât mai multe camere libere.

Cât de utilă a fost această informație?DelocNu preaMi-e totunaSuficientFoartetrimit feedback