MultiplicatorOaspeți

În următoarele rânduri îți vom arăta cum ai putea să crești numărul rezervărilor finalizate prin sistemul nostru, astfel cum ai avea posibilitatea de a îți mări veniturile.

În primul rând este nevoie să te autentifici în contul tău propriu, apoi la meniul Cazări să dai click pe denumirea acelei unități pe care dorești să fie mai populară în rândul clienților. Următorul pas este să intri în meniul MultiplicatorOaspeți.

Primul factor cu care te vei întâlni pe această pagină este Poziția:

Poziția ocupată de cazarea ta în lista noastră de cazări îți arată atât locul ocupat de aceasta în localitatea, în regiunea, în țara în care este situată unitatea, cât și locul ocupat în lista Travelminit.

De ce este importantă poziția? Conform statisticilor noastre unitățile de cazare, care ocupă primele locuri în lista noastră, primesc semnificativ mai multe rezervări: prima unitate din listă are de exemplu de cinci ori mai multe rezervări, decăt cea de-a zecea din listă.

Să vedem cum ai posibilitatea de a-ți îmbunătăți poziția în listă. Travelminit îți oferă 4 opțiuni:

  1. Pentru a-ți schimba poziția imediat, crește-ți nivelul comisionului cu 1 sau mai multe % și vei vedea schimbarea instant. Aceasta este cea mai rapidă și simplă opțiune de a avansa în poziție. Te rugăm să dai click pe bulina portocalie și să o miști ușor, apoi salvează modificările.
  2. A doua opțiune: Fii Cazare Verificată! Pentru oaspeți este extrem de important ca unitatea de cazare să fie de încredere, fapt la care contribuie Travelminit prin asigurarea titlului de Cazare Verificată. Pentru a obține acest titlu, este necesar să indeplinești condițiile enumerate la Detalii. Dorim să accentuăm că acest titlu are un efect imens și asupra poziției tale în lista noastră de cazări. Apasă pe butonul doresc să devin cazare verificată, astfel îți exprimi dorința de a obține acest titlu, iar noi vom lua legătura cu în cel mai scurt timp posibil pentru a te informa despre pașii următori.
  3. Următoarea modalitate de a-ți îmbunătăți poziția, este ca datele să fie actuale, astfel clienții vor vedea de fiecare dată informații actuale în anunțul tău, prin urmare cresc șansele de a primi mai multe rezervări finalizate cu succes. Asigură-te că următoarele informații sunt corecte și actualizate: calendarul de disponibilitate, prețurile, condițiile de rezervare și anulare, ai imagini clare și de dimensiuni potrivite, deoarece cu ajutorul acestori factori ai posibilitatea de a îmbunătăți traficul fără costuri suplimentare.
  4. A patra opțiune cu ajutorul căreia îți poți îmbunătăți poziția, este să următești în mod regulat indicatoarele de performanță. Vei avea o performanță excelentă, dacă vei răspunde la fiecare cerere în cel mai scurt timp posibil, vei trimite oferte potrivite clienților și vei face tot posibilul pentru ca rezervările să fie finalizate cu succes. Totodată, fi atent să nu ai datorii față de Travelminit și achită facturile proforme până la data scadenței.

În continuare aș dori să mai menționez câteva detalii cu privire la MultiplicatorOaspeți:

  1. În timpul creării acestei opțiuni am avut în vedere ca lângă fiecare metodă să oferim explicații care ajută la înțelegerea acestor metode. Îți recomandăm ca pentru mai multe detalii să dai click pe butonul detalii. De exemplu dă click pe detalii la Poziție pentru a afla ce semnifică acest factor și pentru ce servește. La fel să click pe detalii la opțiunea Cazare Verificată pentru a vedea ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a obține acest titlu.
  2. Semnificația culorilor: Verdele indică faptul că ai îndeplinit acele cerințe. Roșul arată că mai ai de precizat anumite detalii legate de acel punct, iar movul semnifică faptul că datele sunt completate întrun mod acceptabil.
  3. Procentele indică în cele mai multe cazuri rezultatele tale în raport cu celelalte unități de cazare prezente în lista noastră de cazări.

Obții o poziție mai bună cu ajutorul optimizării și atenției acordate în mod regulat celor 4 factori, astfel vei genera un trafic mai mare pe care o vei observa în cel mai scurt timp.

Pentru mai multe informații, contactează cu încredere echipa noastră de mentor cazări.

Cât de utilă a fost această informație?DelocNu preaMi-e totunaSuficientFoartetrimit feedback