Protecția datelor

Datele prelucrate în cazul înregistrării și administrării unui cont de partener de cazare

În scopul creării unui cont pe Site sunt colectate datele de înregistrare: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și parola.

După confirmarea adresei de e-mail furnizate, partenerii de cazare au posibilitatea de a finaliza înregistrarea contului prin completarea datelor de facturare. În cazul persoanelor fizice numele, prenumele și domiciliul; iar în cazul entităților fără personalitate juridică denumirea, codul unic de înregistrare, nr. de ordine în registrul comerțului, statutul de plătitor TVA și adresa sediului social sunt datele necesare pentru facturare.

După acceptarea condițiilor de publicitate se pot înregistra una sau mai multe unități de cazare prin furnizarea datelor relevante ca datele persoanei de contact (numele, adresa de e-mail și numărul de telefon). Dacă înregistrați o cazare ca persoană fizică, unele informații ca limbile vorbite, valuta în care este exprimată prețul, dotările și serviciile oferite, respectiv locația unității de cazare pot avea caracter personal.

După înregistrarea unității de cazare anunțul se va activa în 1-3 zile. Din momentul activării cazarea poate fi rezervată de către oaspeți. Comunicarea cu oaspeții realizată prin intermediul site-ului este procesată și stocată.

În cazul în care apelați la centrul de asistență asigurat partenerilor de cazare prin e-mail la adresa mentor@travelminit.ro, mesajele sunt procesate și păstrate pentru soluționarea cererilor și îmbunătățirii calității serviciilor furnizate.