Protecția datelor

Scopul și temeiul legal al prelucrării datelor

Datele de contact sunt utilizate pentru crearea și administrarea contului de partener de cazare, respectiv garantarea accesului la platforma de administrare a anunțurilor. Prelucrarea acestor date este necesară pentru a face demersuri la cererea partenerului de cazare înainte de încheierea contractului de publicitate, respectiv pentru executarea acestuia.

Datele furnizate privind caracteristicile unei sau mai multor unități de cazare sunt folosite pentru a vă înregistra și promova anunțurile pe Site. Prelucrarea datelor se întemeiează pe executarea contractului de publicitate.

Datele de facturare sunt prelucrate pentru facturarea comisionului prin emiterea unei facturi proforme. Prelucrarea este necesară pentru executarea contractului de publicitate, respectiv pentru îndeplinirea obligațiilor prevăzute de prevederile financiar-contabile.

În cazul în care înregistrarea contului de partener de cazare nu este finalizată, utilizatorul va primi un reminder prin e-mail pentru a continua înregistrarea și/sau va fi contactat telefonic pentru a primi asistență. Mesajele de reamintire conțin o opțiune de dezabonare dacă utilizatorul nu dorește astfel de mesaje în viitor. În cazul apelurilor telefonice dreptul la opoziție poate fi exercitat verbal. Aceste prelucrări se bazează pe interesul legitim comercial al Operatorului de date.

În cazul în care ați acceptat prevederile contractului de prestări servicii rezervare turistică, veți beneficia de serviciul de newsletter prin care primiți informații despre ofertele promoționale. Toate newsletterele conțin o opțiune de Dezabonare dacă nu mai doriți astfel de mesaje în viitor. Aceste prelucrări de date au ca temei temei juridic art. 6 alin. (1) lit. (b) din Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR): prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care partenerul de cazare este parte.

Comunicarea cu oaspeții este procesată și analizată în scopuri de securitate, prevenirea fraudelor, îndeplinirea obligațiilor legale, dezvoltarea serviciilor, respectiv asistență pentru clienți. Aceste prelucrări de date, respectiv cele necesare pentru funcționarea și mentenanța Site-ului incluzând platforma de administrare a anunțurilor vor avea ca temei juridic executarea contractului de publicitate, interesul legitim al Operatorului de date de a furniza serviciile sale sau îndeplinirea obligațiilor legale ce îi revin Operatorul de date după caz.