Protecția datelor

Scopul și temeiul legal al prelucrării datelor

Datele de contact sunt utilizate pentru crearea și administrarea contului de partener afiliat, respectiv garantarea accesului la platforma de administrare a contului de partener afiliat. Prelucrarea acestor date este necesară pentru a face demersuri la cererea utilizatorului înainte de încheierea, respectiv pentru executarea contractului de parteneriat în cazul în care înscrierea în programul de parteneriat a fost aprobată.

În cazul în care înregistrarea contului de partener afiliat nu este finalizată, utilizatorul va primi un reminder prin e-mail pentru a continua înregistrarea și/sau va fi contactat telefonic pentru a primi asistență. Mesajele de reamintire conțin o opțiune de dezabonare dacă utilizatorul nu dorește astfel de mesaje în viitor. În cazul apelurilor telefonice dreptul la opoziție poate fi exercitat verbal. Aceste prelucrări se bazează pe interesul legitim comercial al Operatorului de date.

Prelucrarea datelor pentru furnizarea de asistență pentru clienți, respectiv cele necesare pentru funcționarea și mentenanța Site-ului incluzând platforma de administrare a contului vor avea ca temei juridic executarea contractului de parteneriat, interesul legitim al Operatorului de date de a furniza serviciile sale sau îndeplinirea obligațiilor legale ce îi revin Operatorul de date după caz.