Cumpărare voucher de cazare Travelminit

Completând formularul de mai jos poți cumpăra un Voucher Travelminit care poate fi folosit pe travelminit.ro pentru rezervarea cazărilor (și a altor servicii legate, de ex: demipensiune, wellness), în România, timp de un an de la cumpărare.

  • Voucherul Travelminit este valoros, poate fi folosit pe tot teritoriul României, pentru 4411 de cazări unice, fie un hotel de lux cu wellness, o pensiune pe malul lacului cu servicii complete, o casă privată cu piscină, o casă de oaspeți prietenoasă, sau o cabană în apropierea unei pârtii de schi.
  • Cadou de Crăciun? Zi de naștere? Nuntă? Sau doar o surpriză plăcută? Voucherul de cazare este cadoul ideal pentru păriții sau bunicii tăi, pentru iubita sau cel mai bun prieten – pentru oricine, pentru că toate lumea adoră să călătorească. Trimite-i pe cei dragi să se relaxeze, oferă-le o experiență de neuitat, apropie-ți familia!
  • Voucherul Travelminit este un cadou practic. Îl poți cumpăra în 5 minute, de pe canapea, și îl poți trimite destinatarului instantaneu, prin e-mail.
  • Voucherul Travelminit este arătos, în plus poate fi personalizat. Poți să treci pe el numele destinatarului și un scurt mesaj personal.
  • Voucherul Travelminit este flexibil. Poate fi folosit oricând, timp de un an de la cumpărare (călătoria propriu-zisă poate fi și mai târziu). Destinatarul poate decide când, unde și cu cine dorește să călătorească, ce servicii să-și aleagă. Nu reușește să meargă? Nicio problemă, voucherul poate fi transmis către o altă persoană!
  • Voucherul Travelminit poate fi utilizat simplu și comod. 1. Pe pagina travelminit.ro selectează cazările din România, specifică "Voucher Travelminit" ca modalitate de plată, și alege dintre cazările listate! 2. Rezervă cazarea! 3. După finalizarea rezervării selectează "Voucher Travelminit" ca și modalitate de plată, introduce corect codul voucherului și dă click pe butonul "aplică".

Oferă-le celor dragi un voucher de cazare Travelminit!


VoucherVoucher de cazare100 leiVoucherVoucher de cazare250 leiVoucherVoucher de cazare500 leiVoucherVoucher de cazare1000 leiVoucherVoucher de cazare1500 leiVoucherVoucher de cazare3000 leiVoucherVoucher de cazare leiPentru emiterea facturii, te rugăm să specifici datele de mai jos!Prin trimiterea comenzii confirmi că ai citit și ai înțeles informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


După apăsarea butonului "cumpăr voucherul" îți trimitem informațiile legate de plata voucherului la adresa de e-mail specificată.
După efectuarea plății îți timitem imediat voucherul la adresa specificată.

* Câmpuri obligatorii