Vouchere de vacanță – informații și oferte

Ai card de vacanță Pluxee/Sodexo, Up, Edenred? Află cum le poți folosi pentru a rezerva o cazare în România la una dintre cele 5302 de unități aflate pe platforma Travelminit.

Acceptăm toate tipurile de vouchere de vacanță

Pe platforma Travelminit sunt acceptate toate tipurile de vouchere de vacanță (Pluxee/Sodexo, Up și Edenred) emise sub formă de card.

 • Sodexo card de vacanță Sodexo Card de vacanță
 • Pluxee card de vacanță Pluxee Card de vacanță
 • Up card de vacanță Up Card de vacanță
 • Edenred card de vacanță Edenred Card de vacanță

Rezervă-ți cazarea aici!

Avem cazări de toate tipurile

 • Cabane

  165 de unități pot fi rezervate cu vouchere de vacanță

 • Apartamente

  1546 de unități pot fi rezervate cu vouchere de vacanță

 • Pensiuni

  1977 de unități pot fi rezervate cu vouchere de vacanță

 • Hoteluri

  1539 de unități pot fi rezervate cu vouchere de vacanță

Avem cazări pentru orice aventură

 • Oraș

  2639 de unități pot fi rezervate cu vouchere de vacanță

 • Munte

  3845 de unități pot fi rezervate cu vouchere de vacanță

 • Litoral

  2113 de unități pot fi rezervate cu vouchere de vacanță

 • Balneo

  709 de unități pot fi rezervate cu vouchere de vacanță

Despre Travelminit

Fondată în 2013, firma Travelminit International SRL în 2019 a avut o cifră de afaceri de 13 milioane de euro, și s-au înregistrat în total 620.000 de nopți rezervate.

Travelminit este o agenție de turism înregistrată la Ministerul Turismului, cu care în 2019 au călătorit 95.000 de persoane din domeniul public.

 • Număr vizitatori pe siteîn ultimul an 13,564,579
 • Tichete de vacanță folosite pe site 1.319.543
 • Carduri de vacanță folosite pe site 216,093
acum 25 minute o nouă rezervare cu card de vacanță , în valoare de 1.156 lei, la Casa Elia Sohodol

Rezervă-ți cazarea aici!

Care sunt pașii de rezervare cu vouchere de vacanță?

Primul pas: Caută!

Pentru început, vizitează site-ul travelminit.ro, completează câmpurile obligatorii cu destinația și perioada dorită, iar ulterior vei primi lista cazărilor disponibile.

La filtrul "Modalități de plată" selectează "Vouchere de vacanță" ca să vezi numai unitățile ce pot fi rezervate cu card de vacanță.

filtrare vouchere de vacanta

Pasul 2: Rezervă!

Alege o unitate de cazare și trimite o rezervare către aceasta, completând formularul cu informațiile necesare.

rezerva cu vouchere de vacanta

Pasul 3: Plătește!

După confirmarea rezervării vei primi informațiile cu privire la plata cu vouchere de vacanță.

Cu cardul de vacanță poți plăti online prin site-ul nostru, specificând datele de pe card. Detalii aici

plata card de vacanta

Alege opțiunea Card de vacanță, introdu suma pe care dorești să o plătești, și completează formularul cu datele de facturare ale deținătorului cardului. Întocmirea facturii și plata se face conform formularului completat, de aceea este important ca acesta să fie completat corect.

plata card de vacanta

Inițiază plata prin apăsarea butonului și vei fi redirecționat pe o platformă de plată securizată.

plata card de vacanta

Introdu datele de pe card, finalizează plata și așteaptă factura pe e-mail. Pe poza de mai jos poți localiza ușor datele necesare de pe card:

plata card de vacanta

IMPORTANT! Pentru plata reușită, cardul trebuie activat!

Cum să-mi activez cardul de vacanță?

Până când pot plăti cu cardul de vacanță?

În cazul în care plătești rezervarea confirmată cu cardul de vacanță, plata online pe platforma securizată trebuie inițiată în termenul prevăzut în confirmarea rezervării și înainte de expirarea sumei de pe card.

Pot plăti în mai multe tranșe? Pot plăti cu mai multe carduri de vacanță? Pot plăti prin mai multe modalități de plată?

Răspunsul este DA! Poți efectua mai multe plăți succesive (apăsând butonul Inițiez o plată nouă), fie cu același card sau alt card de vacanță, fie prin altă modalitate de plată, până când plățile acoperă întreaga sumă a rezervării.

Vei primi o confirmare de plată și o factură pe e-mail după fiecare plată, iar diferența de plată va scădea cu fiecare plată, până la achitarea integrală a rezervării. Poți urmări starea plăților la rezervarea ta:

plata card de vacanta

IMPORTANT! Dacă ai folosit un Voucher/Avans a cărui valoare depășește suma rezervării sau diferența de plată la rezervare, valoarea plătită în plus ți se va restitui sub formă de alt voucher electronic, care va avea termenul de valabilitate identic cu cel al voucherului inițial validat la rezervare.

Care sunt condițiile de rezervare și anulare?

Există cazuri în care unitatea de cazare solicită avans. Suma plătită ca avans nu se plătește în plus, este inclusă în prețul total și servește la garantarea rezervării în aceste cazuri.

În cazul în care anulezi rezervarea, se aplică politica de anulare a unității de cazare în cauză, care a fost valabilă și înregistrată în momentul confirmării rezervării. Asigură-te că citești informațiile necesare în prealabil, ca să nu ai pierderi în urma anulării. Termeni şi condiţii generale pe link-ul: travelminit.ro/ro/termeni-si-conditii.

Rezervă-ți cazarea aici!

Informații utile

Ce pot cumpăra cu vouchere de vacanță?

Cardurile de vacanță pot fi folosite doar în România. Pachetul/serviciile turistice cumpărate cu vouchere trebuie să conțină în mod obligatoriu cazare, și opțional pot fi incluse servicii de masă, wellness, tratament balnear sau alte servicii suplimentare.

Cine poate să folosească voucherele de vacanță?

În conformitate cu prevederile legale, titularul voucherelor de vacanță trebuie să fie prezent la cazare. Prin urmare, dacă nu ești titularul, îți recomandăm să stabilești o perioadă comună împreună cu titularul voucherelor, astfel acesta poate să te includă și pe tine în rezervare. Cardurile de vacanță sunt nominale și netransmisibile. Toate voucherele sunt deductibile și scutite de taxe.

Cine primește vouchere de vacanță?

OUG 8/2009 pentru acordarea voucherelor de vacanță prevede că valoarea voucherelor de vacanță acordate angajaților din domeniul privat nu poate depăși într-un an calendaristic contravaloarea a șase salarii de bază minime brute. În cazul instituțiilor publice, OUG 8/2009 stabilește că instituțiile și autoritățile publice pot oferi prime de vacanță exclusiv sub formă de vouchere de vacanță în valoare egală cu cea a salariului minim pe economie – 1.450 de lei – pentru fiecare salariat. Operatorii economici cu capital majoritar de stat pot acorda angajaților proprii primele de vacanță numai sub forma voucherelor de vacanță, în cuantum egal cu contravaloarea unui salariu de bază minim brut pe țară garantat în plată, stabilit în condițiile legii, pentru un salariat.

Pot fi vândute voucherele de vacanță?

Nu. Cardurile de vacanță nu sunt transmisibile, pot fi folosite doar de către titular, pe baza actului de identitate. Vânzarea voucherelor de vacanță este interzisă!

În ce format sunt emise voucherele de vacanță?

Până 2020 voucherele de vacanță au fost emise pe suport hârtie (numite și tichete de vacanță) și sub formă de card. Începând cu 2021, voucherele de vacanță se emit numai în format electronic (card de vacanță).

Mai ai întrebări sau ai nevoie de ajutor?

Nu ezita să ne trimiți un e-mail la adresa info@travelminit.ro, sau sună-ne la numărul 0364-431-800, colegii noștri îți stau la dispoziție.

Rezervă-ți cazarea aici!

Câteva idei de destinații care merită vizitate în România!