Plată avans Travelminit pentru rezervare cazare

Achită un avans către Travelminit, și alege data și destinația din gama Travelminit în termen de 1 an.

Plată avans Travelminit

ron
Cu ce dorești să plătești?
Sodexo card Up card Edenred card
Visa card Mastercard Maestro card
Date de facturare

Întrebări frecvente

Poate fi folosit pe site doar în cazul unităților de cazare care acceptă Card de vacanță și Avans Travelminit. Lista acestor unități de cazare o găsești aici.
Trebuie precizate datele deținătorului cardului de vacanță folosit la plată.
După plata reușită, îți trimitem un e-mail la adresa furnizată de tine, care conține codul alcătuit din 7 caractere necesar pentru folosirea avansului Travelminit.
Codul trebuie introdus manual la rezervare, la efectuarea plății.
Dacă nu ai consumat întreaga sumă a avansului Travelminit, îți trimitem un nou cod prin e-mail în valoarea diferenței, însă termenul limită pentru utilizare nu se modifică.
Bineînțeles, în acest caz codurile trebuie validate unul după altul la rezervare.
Îl poți folosi doar pe site-ul Travelminit, însă avem peste 4000 de parteneri care acceptă prin noi Cardul de vacanță și Cuponul Travelminit. Lista acestor unități de cazare o găsești aici.
Dacă condițiile de anulare ale unității de cazare permit, în caz de anulare îți trimitem un nou cod prin e-mail, pentru a-l putea folosi la următoarea rezervare. Termenul limită pentru utilizarea noului cod va fi identic cu termenul limită al voucherului de avans Travelminit înainte de anulare.
Avansul Travelminit poate fi validat în termen de 1 an de la plata avansului. Prin urmare, este necesară efectuarea rezervării în termen de 1 an, sejurul poate avea loc și mai târziu.
Din păcate nu, îl poți folosi doar la rezervări efectuate pe site-ul nostru.
Din păcate nu este posibilă prelungirea valabilității avansului Travelminit.